BLIZANCI

Petak, 30.12.2022.

11:22

Izvor: B92

Default images

Podeli:

Slobodni – nije ni malo loš trenutak da uživate i budete okruženi ljudima koji vam prijaju.

Ljubav

Niste nezadovoljni trenutnom situacijom u partnerskim odnosima – postoji povezanost i razumevanje, a postoji i potreba za više zajedničkih trenutaka koji su ispunjeni opuštenom energijom i aktivnostima koje vam oboma prijaju.

Ok, možda je prisutno nešto više mentalnog i fizičkog umora kod vas, ali i tu će situacija krenuti na bolje od ulaska u drugu dekadu marta. Imaćete periode u kojima se osećate potpuno sigurno i stabilno sa voljenom osobom, kao i one u kojima postoji određeni nivo nervoze – ali suštinski, pred vama nije loš mesec za emotivne odnose. Ta šarenolikost će učiniti da odnos sa voljenom osobom bude dinamičan, a ne ravna crta.

Slobodni – nije ni malo loš trenutak da uživate i budete okruženi ljudima koji vam prijaju. Postoji prostor za nove ljubavi, ali i za malo „prebiranja“ po prošlosti.

Posao

Prethodni mesec je doneo ozbiljne poslovne aktivnosti, ali i pritisak obaveza na vas. Ovaj mart gledamo kao prirodni nastavak onoga što je počelo da se odvija tokom februara – priliv energije i borbenosti po pitanju posla će posebno biti naglašen od ulaska u drugu dekadu meseca.

Promene su aktuelne od polovine marta – nekima od vas donose napredovanje (koje je skopčano sa povećanjem obaveza i odgovornosti), nekima poboljšanje u finansijskom sektoru, a nekima početak dugoročnih projekata.

Zdravlje

Nešto naglašeniji umor. Potrebno vam je više kvalitetnog sna, ali bi bilo dobro i da se više fizički aktivirate. Početkom meseca su moguće prehlade, ostatak marta – alergije, sinusi.

Venerasapapilotnom.com

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare