ŠKORPIJA

Petak, 30.12.2022.

11:47

Izvor: B92

Default images

Podeli:

Ulagaćete ljubav, novac, vreme i energiju u porodični sektor – neko zato što želi, a neko zato što mora.

Ljubav

Ulagaćete ljubav, novac, vreme i energiju u porodični sektor – neko zato što želi, a neko zato što mora. Pa će tako neki bračni parovi (ili oni koji žive zajedno) renovirati prostor, praviti promene, ulagati u dom, uživati u prijateljskim posetama i zabavama, otpočinjati zajednički život – a drugi će imati tenziju, promenljiva raspoloženja i nemir. No, čak i ovi "nemirni" parovi mogu pronaći zajednički jezik i rešenje – i to od ulaska u drugu dekadu meseca.

Generalno gledano – Škorpije se mogu osećati "zatrpano" dešavanjima u raznim životnim sektorima, što će se odraziti i na odnos sa voljenom osobom. Ipak, emocije su dosta jake tokom marta i mogu pomoći u rešavanju eventualnih problema. Slobodni – potreba za ljubavlju je naglašena od druge dekade meseca pa na dalje. Novopokrenute priče biće protkane intenzivnim emocijama, ali obećavaju trajnost i pripadanje. Neki od vas suočiće se sa prošlim ljubavima (ili ponavljanjem emotivnih obrazaca) u drugom delu meseca.

Posao

Dosta nervoze i neorganizovanosti će biti prisutno tokom prve dekade meseca u poslovnom sektoru. Obaveza je puno, a sve ih treba završiti na vreme – pa su moguće i tenzije sa kolegama i saradnicima.

Od ulaska u drugu dekadu marta ambicije i potreba za dokazivanjem se dodatno bude – iako je ovo izuzetno produktivan period po vas – i dalje ćete povremeno imati problema sa organizovanjem obaveza jer ćete u želji da se istaknete prihvatati nova i nova zaduženja. Finansije su u usponu u drugom delu meseca.

Zdravlje

Bićete skloni da idete do krajnjih granica (pa i preko njih) što može dovesti do energetskih padova, a samim tim i do pada imuniteta.

Venerasapapilotnom.com

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare