VODOLIJA

Petak, 30.12.2022.

12:01

Izvor: B92

Default images

Podeli:

Obratite više pažnje na ishranu.

Ljubav

Pred vama je jedan prilično živahan mesec, što će vam sa jedne strane izuzetno prijati jer će odnos sa voljenom osobom postati aktivniji, razigraniji, sa više kretanja, zajedničkih akcija i druženja. Sa druge strane – ta "živahnost" će biti prisutna i kroz porodični i poslovni segment – na koje ćete morati da obratite dosta pažnje i koji će vam oduzimati veliku količinu vremena. Zato nije čudno što ćete povremeno imati oscilacije u raspoloženjima i uneti nervozu u partnerski odnos.

Na svu sreću, ti nervozni momenti su sada prolazni i ne nanose nikakvu štetu vašem odnosu. Slobodne Vodolije – vi ćete najverovatnije protrčati kroz ovaj mesec sa osmehom na licu. Kretaćete se među zanimljivim ljudima i privlačiti pažnju. Itekako su moguća značajna nova poznanstva koja vas vode ka ljubavi.

Posao

Veliki fokus tokom ovog meseca je na vašim finansijama. Priliva će biti više nego inače, zaraditi hoćete – ali bi bilo dobro da usput naučite da na pravi način raspolažete novcem.

Možete se povremeno osećati kao da ste bankomat i da izbacujete novac na sve strane – malo za kuću, malo za člana porodice, malo na partnera....malo na sto nekih drugih, možda i nepotrebnih stavki. Što se posla tiče – ako ste mislili da je februar užurban, sad ćete videti kako mart ume da "nagari" i ubaci vas u šestu brzinu.

Zdravlje

Obratite više pažnje na ishranu, jer su neke promene evidentno neophodne. Takođe, respiratorni sistem može povremeno biti osetljiv, a trebali biste da vodite računa i o povredama.

Venerasapapilotnom.com

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare