BLIZANCI

Nedelja, 22.01.2023.

00:10

Izvor: B92

Default images

Podeli:

Ne može se reći da vam je u ovom periodu sve potaman...

Hrana

Potrebna vam je jača hrana i redovni obroci. Neki Blizanci mogu imati manjih problema sa probavom – kontrolišite rok trajanja namirnica. Uvedite u svoje obroke juneće meso, ribu, dosta svežeg povrća

Ljubav

Nemojte dozvoliti da vam obaveze izvuku svu energiju – pronađite dovoljno prostora da ove dane učinite lepim I voljenoj osobi I sebi. A možete. Ne može se reći da vam je u ovom periodu sve potaman – mnogo ste razvučeni, razuđeni, opterećeni – ali ipak postoji prostor za dobro funkcionisanje između partnera I vas. Nerviranja mogu dolaziti, ali će I odlaziti. Slobodni Blizanci – kada upadnete u neka letargična ili mutna raspoloženja – tu su prijatelji da vas izvuku I pokrenu. Više uživajte, manje dumajte teške misli. Takođe – neki kontakti preko društvenih mreža ili aplikacija su se usijali, varniče.

Posao

S jedne strane gledano – u vrlo ste ozbiljnom poslovnom periodu kada se bavite važnim pitanjima, odlukama, projektima, obavezama. Da, sve vam to može doneti I umor I nefokusiranost I povremene padove energije – ali se ipak vredi potruditi. S druge strane gledano – da, mnogo je prepreka I začkoljica I nerviranja, povremeno I lošijih odnosa sa saradnicima I kolegama – ali opet – mnogo toga ste pregurali preko glave, pa ćete I ovo. Finansije su pomalo nestabilna stavka u ovom trenutku.

Zdravlje

Stomak je nešto osetljiviji, a prisutna je I velika količina umora.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare