Ilon Mask i Grajms menjaju ime bebe u skladu sa zakonom Kalifornije

Stalno u žiži javnosti, Ilon Mask i njegova partnerka Grajms prihvatili su zakon Kalifornije i preimenovali novorođenog dečaka - iako su samo malo odstupili od dozvoljenog.

Bebe | RT.com |, Super žena |
Podeli

View this post on Instagram

Father Elon

A post shared by Elon Musk Fan Page (@elonmuskofficlal) on

Maskovi su oduševljeni detetovim imenom, X Æ A-12, od kada je rođen 4. maja. Tek nakon nedavnog pojavljivanja Maska kao gosta kod Džoa Rogana, stavljena je tačka na sva nagađanja o opstanku tog imena i njegovom pravom značenju.

Međutim, ubrzo se pokazalo da će par biti primoran da promeni ime bebe u skladu sa zakonom Kalifornije.

"'X Æ A-12' će se od danas zvati ... 'X Æ A-Xii'."

Očigledno, zakon Kalifornije zabranjuje indo-arapske brojeve u imenima, ali dozvoljava rimske brojeve, kao i sve odgovarajuće apostrofe i, u ovom slučaju, crtice.

Majka bebe objavila je suptilnu promenu imena u komentarima na Instagramu, odgovarajući korisniku koji je pitao: "Da li ste promenili ime bebe zbog kalifornijskih zakona? Koje je bebino novo ime?"

"X Æ A-Xii", odgovorila je Grajms u nedelju, dodajući "Rimski brojevi. Izgleda bolje da budem iskrena".

Fanovi su žmurili na domišljatost para kako bi zaobišli zakon. "Rimski brojevi ... sjajno!" napisao jedan korisnik. "Skoro kao palindrom", dodao je drugi.

"@Grajmsova devojko .... zašto ti se ovo sviđa", zbunjen je obožavatelj. Grajms ili Kler Eliz Bušer ranije je objasnila značenje imena na Tviteru.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Pročitaj još

prethodna strana 1 od 6 sledeca idi na stranu