Muškarac odbija da prisustvuje porođaju: "Odvratno je"

Svaka žena tokom porođaja treba da ima podršku i ohrabrenje, pa zato nije čudno što možda želi u porođajnoj sali prisustvo svog partnera.

Bebe | superžena |
Podeli
Foto: Antonio Guillem/Shutterstock
Foto: Antonio Guillem/Shutterstock

Jedna buduća mama našla se u strahu i neverici nakon što je njen suprug izjavio da ne želi da prisustvuje porođaju, jer mu je sam proces "odvratan".

Jelena Đoković objasnila razliku između roditeljstva kod nas i u svetu: "Naše nije upotrebljivo"

Mama je za časopis "Slate" objasnila da je trudna sa svojim prvim detetom tek nekoliko nedelja, a porođaj je već problem u njenom braku.

Ispovest muža: Moja žena je abortirala, sada od mene traži 50.000 dolara da bi mi rodila dete

"Znam da mogu sama da se pripremim i planiram, ali želim da moj suprug bude uz mene. Bio mi je uteha i podrška u trudnoći, ali se sada plaši da bude u sali", napisala je.

Objašnjava da nje suprug dolazi iz sredine u kojoj muškarci obično čekaju radosnu vest u čekaonici, pa i on sada brine hoće li u porođajnoj sali ostati paralizovan od straha ili da će čak možda reći nešto pogrešno.

"Rekao mi je da mu je pomisao da bude prisutan u sali – odvratna. Upotrebio je malo blažu reč, ali jasno je šta je hteo da kaže”, dodala je žena i potražila savet kolumnistkinje Prudens. "Recite mu da uradi šta god želi. Ali ako već sada pokazuje slabost, to bi mogao biti još veći problem kad stigne beba. Okupite prijatelje i porodicu, recite im da vaš partner nije siguran hoće li moći da pomogne i potražite njihovu podršku, ako smatrate da bi oni podržali vaš zahtev", samo su neki od komentara na njeno pitanje

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Pročitaj još

prethodna strana 1 od 5 sledeca idi na stranu