Biramo supermuškarce

Prve prijave su stigle – prijavite i vi svog supermuškarca

Pozvali smo da prijavite muškarca za kog mislite da je supermušakarc i prve prijave su već stigle, pa ćemo priče o posebnim, supermuškarcima iz našeg okruženja objavljivati celog oktobra na Superzena.b92.net.

Sreda, 22.09.2021.

10:19

Izvor: B92

Prve prijave su stigle – prijavite i vi svog supermuškarca
Foto: Promo

Podeli:

Kada smo tokom juna objaviljivali priče o superženama, pitali ste nas da li ćemo pisati i o supermuškarcima. I evo nas, počinjemo akciju "Biramo supermuškarce".

Pitamo vas: ko je za vas supermuškarac?

Da li poznajete nekog muškarca koji ima zanimljivu životnu priču? Da li znate muškarca koji ima zanimljiv hobi ili je veliki humanitarac? Poznajete li komšiju koji je sredio svoje okruženje oko zgrade i tako motivisao druge da krenu u sličnu akciji? Znate li samohranog oca koji sa svojom decom hrabro korača kroz život? Kolegu koji je svojim radom velika inspiracija? Ili jednostavno muškarca koji po vašem mišljenju zaslužuje da bude supermuškarac?

Da li ste možda vi jedan od njih?

Sigurni smo da ima sjajnih, požrtvovanih muškaraca o kojima bi trebalo da se čuje i piše, pa vas zato pozivamo da prijavite vašeg supermuškarca.

Dovoljno je da nam pošaljete:

- informacije i razloge zašto je neko po vama supermuškarac,

- fotografiju muškarca kog predlažete

- kontakt-telefon, ili vaš ili muškarca koga predlažete.

Pišite nam na email adresu superzena@b92.net,ili na strani Super žena na Fejsbuku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare