Aktuelno

Postoskarovska groznica se nastavlja – na žurku došle skoro nage FOTO

Još se utisci sa 95. dodele Oskara u Los Anđelesu nisi slegli, a već su na udaru modne vesti koje pune stranice strane štampe.

Utorak, 14.03.2023.

08:51

Autor: M. M.

Postoskarovska groznica se nastavlja – na žurku došle skoro nage FOTO
Foto: Profimedia

Podeli:

Posle same ceremonije na redu je bila čuvena žurka u organizaciji časopisa Veniti fer, koja takođe okuplja poznate ličnosti iz sveta šou-biznisa. Zaniljivo, mnoge dame su se opredelile za prozirne kreacije, te su se neke pojavile i bez grudnjaka.

Mnogi ovakav način oblačenje ocenjuju kao smeo, dok druga polovina nema tako blagonaklono mišljenje.

Ešli Grejam

Čuvena plus sajz manekenka došla je u potpuno providnoj, lepršavoj crvenoj haljini sa šlicem na sredini nogu. Izazovnu kreaciju potpisuje brend Dolče i Gabana. Ispod je nosila crni veš.

Emili Ratajkovski

Manekenka se pojavila u prozirnoj, dugoj svetlucavoj haljini londonskog branda Feben i otkrila je mnogo toga.

*ALT

Sijera

Pevačica je bukvalno poljuljala tlo kada se pojavila u kreaciji koja je malo toga ostavila mašti.

*ALT

Džulija Garner

Glumica nije pobrala najbolje kritike za ovu haljinu brenda Of Vajt. Transparentni meterijal i veoma čudan okovratnik po mnogima nisu baš bili najbolji izbor.

*ALT

Olivija Vajld

Glumica je nosila kreaciju Gabrijele Herst. Kožni brusthalter i asimetrična kreacija ocenjeni su kao veoma atraktivni. Da li se slažete?

*ALT

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.