Aktuelno

Crveni tepih je "goreo": Demi Mur htela da popravi frizuru, pa pokazala grudi – slučajno? FOTO

Jedni misle da se baš potrudila da bude u centru pažnje, drugi da joj se omaklo. U svakom slučaju, bila je zvezda modnog događaja u Parizu, a pogledajte zašto.

Četvrtak, 28.09.2023.

12:40

Izvor: superžena

Crveni tepih je
Foto: Profimedia

Podeli:

Glumica Demi Mur je, nakon otvaranja Nedelje mode u Parizu, prisustvovala reviji "Sen Lorana" na istoj modnoj manifestaciji, ali ovog puta je doživela manji peh.

Za ovu priliku je imala providnu crnu haljinu s otvorenim ramenima, a na grudima je imala dodatnu tkaninu prišivenu za toaletu, budući da nije nosila grudnjak.

Međutim, u jednom trenutku je podigla ruku kako bi popravila frizuru i tkanina se pomerila, pa su joj se videle gole grudi, što se, bar u prvi mah, nije činilo kao planirani deo njenog pojavljivanja i poziranja.

Međutim, Demi se nije previše potresla pa je nastavila raspoloženo da pozira foto-reporterima, a potom je uživala u reviji u društvu slavne Kejt Mos. Baš tu "spornu" fotografiju glumica je objavila i na svom profilu na Instagramu.

Ovu hrabru kombinaciju upotpunila je crnim štiklama, crnom torbicom i velikim tamnim sunčanim naočarima.

Foto: Profimedia

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare