Aktuelno

Mislili smo da smo je već videli u najboljim izdanjima, a sad se pojavila u fatalnoj kombinaciji

Za slavnu glumicu Penelope Kruz se veruje da je kraljica crvenog tepiha, a ona nas je još jednom uverila u istinitost tvrdnji da je i dalje među najfatalnijim ženama. Ima 58 godina, a na Nedelji mode u Parizu bila je prava zvezda.

Petak, 29.09.2023.

13:30

Izvor: superžena

Mislili smo da smo je već videli u najboljim izdanjima, a sad se pojavila u fatalnoj kombinaciji
Foto: Profimedia

Podeli:

Pojavila se na Lancome X Louvre događaju organizovanom u okviru prestižnog sedmodnevnog modnog događaja koji je posle Londona okupio zvezde u francuskoj prestonici, a zablistala je u crnoj kombinaciji koja je savršeno istakla njen preplanuli ten.

U pitanju je efektni i čipkasti crni kombinezon golih ramena iz nove kolekcije Đambatiste Valija za jesen 2023. koji je savršeno istakao njenu liniju uz dozu senzualnosti.

Foto: Profimedia

Kombinezon je imao postavu kako se ne bi sve videlo, jer je providan, a takođe i dugi plašt ušiven u struku koji je celom stajlingu dao dozu dramatičnosti. Ovim je pažljivo sakrila sve što ne želi da se vidi, a stajling je zaokružila crnom torbicom, crnim sandalama s platformom i upečatljivim visećim minđušama.

Prepoznatljivi osmeh joj je najjače oružje i nije ga skidala dok je strpljivo pozirala okupljenim foto-reporterima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.