Aktuelno

Čitav srpski javni svet na jednom mestu: Naša glumica napravila rizičnu transformaciju FOTO

Nina Janković nas je očarala novim stajlingom...

Sreda, 25.10.2023.

12:03

Izvor: superžena

Čitav srpski javni svet na jednom mestu: Naša glumica napravila rizičnu transformaciju FOTO
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Podeli:

Naši poznati glumci sinoć su blistali na premijeri filma "Čuvari formule", Dragana Bjelogrlića, a najveću pažnju privukla je Nina Janković svojim smelim stajlingom.

Naša glumica je za ovu svečanu priliku odabrala crnu odevnu kombinaciju od glave do pete. Čipkanu majicu, crnu mini-suknju i ogromni (oversajz) sako savršeno je uparila sa dubokim čizmama.

Ono što je privuklo našu pažnju bila je nova frizura srpske lepotice. Nina je odlučila da napravi malu, ali značajnu promenu svog izgleda, te je ošišala šiške. Moramo da priznamo, ovaj rizični potez joj se isplatio, jer sa novom frizurom izgleda bar 10 godina mlađe.

Inače, Nina se na premijeri filma pojavila u društvu svojih najlbližih kolega – Miloša Bikovića i Tamare Dragičević, a Sloboda Mićalović, Nataša Ninković, Aleksa Avramović sa suprugom su, takođe, blistali na premijeri filma.

Foto: A.H./ATAImages

Foto: A.H./ATAImages

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare