Aktuelno

Zasenila sve na crvenom tepihu: Mislili da nema donji veš, pa je podigla haljinu FOTO

Manekenka Amelija Grej je na sinoćnoj dodeli The British Fashion nagrada u Londonu zasenila sve provokativnije odevene zvanice, a nakon što su se mnogi zapitali da li je imala donji veš ispod haljine, jednim potezom otkrila je sve.

Utorak, 05.12.2023.

12:51

Izvor: superžena

Zasenila sve na crvenom tepihu: Mislili da nema donji veš, pa je podigla haljinu FOTO
Foto: Profimedia

Podeli:

Na crvenom tepihu prošetala je u crvenoj haljini, sa ogromnim izrezima sa strane, te je bilo upitno na koji način nosi donji veš.

Međutim, kako su modna izdanja poput njenog postala svakodnevnica na najglamuroznijim događajima, možda upravo u tome problem jer sada je pitanje kako se istaći u moru sličnih stajlinga.

Zato je Amelija Grej, dok je odlazila na afterparti nakon dodele, podigla haljinu i pokazala veš. I to nije bila sekunda, nego je trajalo, tako da su svi mogli da isprate ovaj potez.

Foto: Profimedia

Poznata manekenka želela je da ostavi utisak da je zbog kiše koja je sinoć padala u Londonu ona ovako želela da "spasi" haljinu, ali druge zvanice nisu radile isto, pa teško da to može da bude opravdanje za ovaj potez.

Ovo je, reklo bi se, jednostavno bila želja da se što više skrene pažnja na sebe. Modni stručnjaci odavno su rekli da najizazovnijim haljinama, ovakvi perfoamrmansi pokreću oprečne komentare.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.