Ove tri vežbe su sve što vam treba za savršeno oblikovanu i zategnutu zadnjicu

Ako želite da imate savršenu zadnjicu najvažnije je da izgradite mišiće.

Fitnes | Super žena |
Podeli
Foto: Depositphotos/AndrewLozovyi
Foto: Depositphotos/AndrewLozovyi

To će vam pomoći da se zadnji deo razvije u prirodni i dobro razvijeni oblik. Predstavljamo vam trening od samo tri vežbe koji će vam pomoći da postignete željeni oblik. Kako biste postigle što bolje rezultate vežbajte tri puta nedeljno i ne zaboravite kardio-trening.

Čučnjevi sa podizanjem tega iznad glave Napravite tri seta od 15 ponavljanja uz 30 sekundi odmora. Držite tegove sa obe ruke u visini struka. Vežbu izvodite sa lagano raširenim stopalima, u širini ramena. Ruke svaki put u potpunosti ispružite iznad glave, sve dok ne ispunite sva ponavljanja u setu. Kad ste spremni, stisnite celu zadnjicu, podignite tegove iznad glave i čučnite paralelno sa podom.

Iskorak sa bučicama Napravite tri seta od 12 ponavljanja uz 30 sekundi odmora, piše Klix.ba. Iskoračite jednom nogom u položaj čučnja, a drugom nogom se spustite kao da ćete vrhom kolena dotaknuti pod.

Mrtvo dizanje Napravite tri seta od 15 ponavljanja uz 30 sekundi odmora. Bučice držite u rukama koje treba da budu u nivou struka. Polako se spuštajte prema podu. Leđa i noge moraju da vam budu ravne. Spuštajte se do ispod kolena, a zatim se polako vratite u početni položaj i stisnite mišiće zadnjice.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Pročitaj još

prethodna strana 1 od 4 sledeca idi na stranu