Aktuelno

Da li ste zavisni od uzbuđenja? Lav i Ovan najveći kockari

Bik je oprezan i promišljen, Devica ništa ne prepušta slučaju, a Vodolija smišlja kombinacije. Jarac je previše skeptičan i ne veruje u brze dobitke, a Ribe maštaju da su već dobile i unapred troše.

Sreda, 29.08.2018.

12:05

Izvor: B92

Da li ste zavisni od uzbuđenja? Lav i Ovan najveći kockari
Foto: Thinkstock

Podeli:

LAV voli da se igra, voli to uzbuđenje lova na dobitak i to radi na svim područjima života. Kockanje i rizične igre su definitivno nešto bez čega ovaj znak ne može, barem ne na duži period. I dok će muškarci, posebno oni pasionirani kockari, provoditi noći u kockarnici, redovno posećivati sportske kladionice i stalno pratiti rezultate na teletekstu ili mobitnom, žene lavice neće odoleti igrama na sreću.

Za muškarca Lava to je suviše banalna igra. On voli visoke uloge, a što veći rizik, to u njemu više bujaju strast i uzbuđenje. Uživa u lovu, a to mu je slađe od krajnjeg rezultata. Takav je u ljubavi, u životu uopšte, a tu draž iščekivanja “sretnog završetka”, koji to možda i neće biti, nito ne može da shvati osim njega.

Budući da uvek u životu igra srcem, tako je i na ovom području. To je njihova strast kojoj se posvećuju u potpunosti, a što češće igraju, sve su tome predaniji, da ne kažemo zavisniji. Ne može se reći da imaju neku posebno osmišljenu taktiku, kao što bi to mogla imati jedna Devica ili Jarac, jer dete u njemu nema puno strpljenja za sve te silne kombinacije.

Njegov cilj je igra i uživanje u igri i to je to! Kad izgubi, nerado će pričati o tome, suviše je ponosan da bi priznao poraz, konkretnije da bi priznao koliko je novca uložio i izgubio. Zato će za ostvareni dobitak saznati svi i izvesno je da će taj iznos vrlo brzo “ulupati” u čašćavanje prijatelja ili ispunjenje neke luksuzne želje.

Niko nije vakcinisan od želje za brzim dobitkom kojim će rešiti egzistencijalne probleme. I ostali znakovi zodijaka imaju svoje taktike i razmišljanja kad su u pitanju nagradne igre i kockanje. Neki igraju srcem kao Lav, neki mozgom, a neki će samo povremeno zalutati u kladionicu i pouzdati se u svoju sretnu zvezdu.

OVAN definitivno voli čar pustolovine i igre za koju ne zna kuda će ga odvesti. Često može biti viđen za poker aparatom ili kartaškim stolom. Teško podnosi poraz. Njegovi srećni dani su 12. septembar i 28. i 29. novembar..

BIK je oprezan i promišljen, u svemu pa i u kockanju. Previše ceni novac da bi ga olako bacao, ali zbog hedonizma i gladi za materijalnom sigurnošću može prilično da "zastrani". Njegovi sretni dani su 10. septembar i 7. i 8. oktobar.

BLIZANAC nema previše strpljenja nizašta, pa ni za kockanje. On to čini povremeno i površno. Otićiće da uplati listić, a često će se u poslednjem trenutku setiti da nije proverio rezultate izvlačenja. Njegovi sretni dani su 5. i 6. oktobar.

RAK u kladionicu ide s određenim ciljem, a ne zato što želi. Nije od onih koji veruje da može nešto da dobije, pa će svoju sreću na nagradnim igrama oprobati iz puke znatiželje. Njegovi sretni dani su 14. septembar i 7. i 8. novembar.

DEVICA ništa ne prepušta slučaju. Ako se upusti u ovu avanturu, vodiće knjige dobitaka i gubitaka, imaće dobro razrađenu taktiku i igrati posvećeno i s namerom. Njeni sretni dani su 18. septembar i 12. i 13. novembar.

VAGA će okušati sreću u nagradnim igrama ako su dobici luksuzno putovanje, automobil ili stan. Nije luda za kladionicama i kockarnicama. Sreću će isprobati čisto iz znatiželje. Njeni sretni dani su 21. i 22. septembar i 18. oktobar.

ŠKORPIJA u svemu ide do kraja, pa i u kockanju. Slepo će se držati unapred postavljene taktike. Ne podnosi poraz i nekoliko njih uzastopno će ga naterati da prekine s tom navikom. Njegovi sretni dani su 20. oktobar, 16. novembar i 14. decembar.

STRELAC će povremeno uleteti u ovo područje života, da proveri ima li tu nešto za njega. Kad uvidi da je sve samo igra bez neke izvesnosti i smisla, brzo će krenuti dalje. Njegovi sretni dani su 19. oktobar i 16. i 17. decembar.

JARAC je previše ozbiljan i kockanje smatra nepotrebnim gubitkom novca. Ponekad će se upustiti u klađenje ako mu je ono tematski zanimljivo. Previše je skeptičan i ne veruje u brze dobitke. Njegovi sretni dani su 1. i 2. septembar i 19. decembar.

VODOLIJA će izmisliti posebnu taktiku koja će za mnoge izgledati kao čista mozgalica, ali njemu će imati smisla. Njegov um će tome pristupiti matematički i vrlo ozbiljno, ali igraće retko i povremeno. Njegovi sretni dani su 1. i 2. oktobar i 21. decembar.

RIBE vole da sanjaju da mogu sve da imaju, pa tako i da mogu da ostvare milionski dobitak na lutriji. Definitivno igraju srcem, bez taktike i kad se sete. Ako nešto i dobiju, brzo će potrošiti. Njeni sretni dani su 30. i 31. oktobar i 24. decembar.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare