U ovom mesecu se rađaju najveći zavodnici – šta mesec rođenja otkriva o muškarcu

Astrolozi tvrde da mesec rođenja mnogo govori o karakteru muškarca i njegovim navikama.

AstroZabava | Pult24info |
Podeli
Foto: Rido/shutterstock
Foto: Rido/shutterstock


Muškarac rođen u januaru:
Muškarci rođeni u januaru imaju neverovatno jaku volju. Oni su prirodne vođe sa zadivljujućim analitičkim veštinama. Takvom čoveku se može verovati, jer je direktan i ne zna da laže.

Muškarac rođen u februaru:
Ovi muškarci su i snažni i osetljivi. Iako su zabrinuti za svoju budućnost, brzo razmišljaju i donose odluke brzinom munje. Oni znaju kako da zarade za život.

Muškarac rođen u martu:
Muškarac rođen u martu uvek teži najboljem. Ima dobro razvijen intelekt. Ne voli avanture, ali ako je vešto motivisan, neće mu smetati da proširi svoje poglede i iskustva.

Muškarac rođen u aprilu:
Muškarce rođene u aprilu odlikuju ljubaznost, marljivost i pažnja prema detaljima. Oni sebi postavljaju ozbiljne ciljeve i pre ili kasnije ih ostvaruju.

Muškarac rođen u maju: Čovek rođen u maju misli i deluje brzo. Postoji samo jedan problem: najmanji neuspeh, a on može izgubiti svako oduševljenje uzrokom. U isto vreme mogu se nasmejati svojim greškama i odani su kritikama.

Muškarac rođen u junu: Muškarci rođeni u junu ne pridaju veliku važnost mišljenjima drugih. Oni znaju svoje snage i ne trebaju im potvrde lične vrednosti od drugih. Iz istog su razloga retko ljuti i ne znaju šta je zavist.

Muškarac rođen u julu:
Oni koji su rođeni u julu su vrlo mirne naravi. Ove muškarce privlače veze u kojima partneri mogu zajedno rasti i razvijati se.

Muškarac rođen u avgustu: Ti su muškarci uzorni muževi i sjajni partneri. Oni samo obožavaju svoju decu i daju im svu svoju ljubav. Obično su takvi muškarci obučeni do te mere, mrze rutinu.

Muškarac rođen u septembru: Muškarci rođeni u septembru nastoje biti primer drugima, posebno porodici i prijateljima. Oni su društveni, a u teškim situacijama uvek slušaju svoj unutrašnji glas.

Muškarac rođen u oktobru:
Oni misle svojom glavom, a ne srcem. Ponekad im je teško da se usresrede. Međutim, iskreni su u svojim emocijama i odani.

Muškarac rođen u novembru: Ljudi često koriste sledeće reči za opisivanje muškaraca rođenih u novembru: fleksibilnost, ozbiljnost i predviđanje.

Muškarac rođen u decembru: Ti su muškarci zahtevni, ali pozitivni i snalažljivi. Monotonija je za njih poput smrti. Žude za postizanjem visokog statusa u društvu i vole da se kreativno izražavaju. Novac retko predstavlja problem ovim ljudima jer imaju mnoge veštine koje nude svetu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Pročitaj još

prethodna strana 1 od 14 sledeca idi na stranu