Aktuelno

Veliki mesečni horoskop za decembar: Bikovi su u finansijskim problemima, Blizance očekuje ljubav

Pogledajte šta vam zvezde poručuju na polju ljubavi, posla i zdravlja za decembar 2022. godine. Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com.

Sreda, 30.11.2022.

15:33

Izvor: B92

Default images

Podeli:

I evo nama završnice ove 2022-e! A evo nama i početka zime.....Hajd zimi ćemo da se radujemo, jer od momenta ulaska u ovo godišnje doba, dan će se produžavati a noć će biti sve kraća...i tako ćemo grabiti minut po minut svetlosti duže na putu ka proleću....A radovaćemo se i kraju ove godine – neko zato što je bila teška i preteška, neko zato što je donela promene koje su se dugo čekale, neko će reći „nikad gora!“ a za nekog će ipak biti – „nikad bolja!“

U momentu ulaska u decembar u znaku Strelca se nalaze Sunce, Venera i Merkur. Pluton je u Jarcu, Saturn u Vodoliji. U znaku Riba nalazi se Mesec u prvoj četvrti, retrogradni Neptun i Jupiter. U znaku Bika je retrogradni Uran a u znaku Blizanaca retrogradni Mars.

Imamo sliku neusklađenosti između želja i realizacije. Imamo sliku raskoraka u odnosima bilo kog tipa, imamo sliku nedoumica, sumnji, tajni, neizvesnosti. Imamo sliku raštrkanosti i razuđenosti – misli se sudaraju u glavi a dela teško ostvaruju....makar ne iz prvog pokušaja.

Neptun 4-og decembra kreće direktnim hodom. Kreće iz kvadrata sa Venerom i Merkurom iz znaka Strelca kao i retrogradnim Marsom iz znaka Blizanaca. Umesto „dizanja magle“ i rasvetljavanja – izgleda kao da ulazimo u period u kojem ćemo dodatno biti umotani u čudno, tajno, lažno, neizvesno i u kojem još uvek imamo problem da se fokusiramo na ono što nam je zaista važno, već se „gubimo“ u moru dešavanja koja kao da ne vode nigde. Sve vrste odnosa ulaze u dodatno mutnu fazu.

6-og decembra Merkur prelazi u znak Jarca. Već 12-og decembra ulazi u retrogradnu senku jer ga očekuje redovan retrogradni hod od 29-og decembra. Što bi značilo – u novu 2023-u ulazimo „unatraške“ – ma divota! Kakav ulazak, takva će i godina biti....No, Merkur u Jarcu će doneti naše pokušaje da budemo praktični, realni, usmereni....koliko ćemo biti uspešni u tome, videćemo..

Već 8-og decembra imamo pun Mesec u znaku Blizanaca i to u konjunkciji sa retrogradnim Marsom. Ovo je varijanta – „Ma ima da kažem/uradim – pa neka bude šta bude!“ Nepovoljan period za saobraćaj bilo koje vrste, nepovoljan za komunikaciju (bar onu “normalnu“), momenat kada reči i postupci kao strele izlaze iz nas, pogotovo ako smo ih dugo sputavali u sebi. Odluke donesene u trenutku, prekidi u odnosima, povrede, svi vidovi pobuna...i tako dalje i tako dalje...

Venera ulazi u znak Jarca 10-og decembra. Posle širine, optimizma i slobode koju je pokušavala da ostvari u znaku Strelca – Venera sada ukazuje na potrebu za stabilnošću, racionalnošću, praktičnošću.

20-og decembra Jupiter ponovo ulazi u znak Ovna. Posle kratkotrajnog povratka u znak Riba u kojem smo imali potrebu da se povučemo, razmislimo, preispitamo svoje planove – ulazimo u fazu u kojoj smo spremni da ih realizujemo i ponovo krenemo napred.

21-og decembra Sunce ulazi u znak Jarca i zvanično nam počinje zima. Jarčevima želimo srećne rođendane, a nama želimo da zima bude blaga i što se vremena, ali i što se svega ostalog tiče....Odmah 23-eg u znaku Jarca imamo i mlad Mesec. Mlad Mesec je u kvadratu sa Jupiterom iz znaka Ovna i najavljuje nam početak prednovogodišnjeg krkljanca, žurbe, pokušaja da sve privedemo kraju i rešimo pre ulaska u 2023-u.

Pa, to bi bilo to narode – srećno kroz decembar!!!!

*ALT

OVAN

Ljubav

Slobodni Ovnovi nisu bez šansi da počnu sa novom ljubavnom pričom koja u sebi može sadržavati elemente tajnosti i nositi velike strasti sa sobom. Ova priča bi čak mogla potrajati ali će donositi i burnost, oscilacije, promenljivost. Takođe, moguće su obnove odnosa, ali će problemi koje ste imali i zbog kojih ste se razišli, biti prisutni i dalje. Da li ćete ovog puta uspeti da ih rešite, pitanje je. Sve ovo je aktuelno tokom prve polovine decembra. Druga polovina meseca nije baš toliko protkana ljubavnim šansama – eventualno nešto kroz posao ili preko društvenih mreža. Što se tiče zauzetih – u decembar ulazite „na ratnoj nozi“ sa voljenom osobom. Problemi koji se ponavljaju a koji se mogu vezivati za vernost i iskrenost. Posebno napeto biće u prvoj polovini decembra. Ostatak meseca je mirniji.

Posao

Problemi u dogovorima i komunikaciji sa saradnicima – neki od njih mogu dovesti i do prekida saradnje, naročito tokom prve dekade decembra. Od ulaska u drugu dekadu situacija se menja jer dolazite u kontakt sa ozbiljnim ljudima a i vi ste spremniji da se više fokusirate i posvetite svemu što se vezuje za posao. Period kada možete stabilizovati svoje pozicije, ali i pokrenuti uspešne i dugotrajne poslove i projekte. Veći troškovi i odliv novca u prvoj polovini meseca, kasnije se situacija znatnije poboljšava.

Zdravlje

Slabiji imunitet i osetljivost respiratornog sistema, kao i sklonost povredama u prvom delu decembra. Drugi deo ovog meseca je zdravstveno stabilniji po vas.

*ALT

BIK

Ljubav

Iako prva polovina meseca može doneti obnovu ljubavnih priča iz prošlosti ili vas pokrenuti u pravcu novih ljubavi – ipak ovaj period nije nešto naročito povoljan za ljubav. Obnovili staro ili počeli novo – posle nekog vremena će se ispostaviti da je odnos prezahtevan po vas i da vam ne donosi ono što vam je potrebno – stabilnost, povezanost, mir. Ulaskom u drugi deo decembra imaćete ozbiljnije i stabilnije ljubavne aspekte – ne samo da je ovo vreme pogodno za ljubav, isto tako vam odgovara i u smislu druženja, aktivnosti, izlazaka, zabave. Bikovi koji su zauzeti – tokom prve dekade decembra partnerov i vaš način funkcionisanja i karakteri biće teško usaglasivi, a mogu se otvoriti ili ponovo pokrenuti i pitanja vernosti, iskrenosti, posvećenosti odnosu. Ostatak meseca je uglavnom miran i bez velikih oscilacija.

Posao

Vaše su finansije već neko vreme pod pritiskom, a isti će biti posebno izražen tokom prvih desetak dana decembra. Mogući su neočekivani troškovi i veliki odlivi novca. U ostatku meseca ćete po ovom pitanju funkcionisati jednostavnije, a moguće je da vam se u drugoj polovini decembra otvori i šansa za nove izvore zarade ili za pojačavanje postojećih. Generalno gledano – vaše poslovne pozicije su dosta stabilne a imaćete mogućnost i da napredujete ili da na neki način proširite svoje poslovanje i uticaj.

Zdravlje

I za pripadnike vašeg znaka prva polovina meseca nije stabilna – osetljivost je pojačana, imunitet smanjen. Ostatak perioda vam donosi jačanje otpornosti organizma i zdravstvenu stabilizaciju.

*ALT

BLIZANCI

Ljubav

Ljubavne akcije, prilike i neprilike obeležiće slobodnim Blizancima prvu polovinu meseca. I svega ovde može biti – i obnove nekih kontakata i veza, i ulazaka u avanture i kombinacije, i otpočinjanje tajnih priča, i šeme i šemice, i čudesna zaljubljivanja u varijanti – sreo sam/srela sam svoju srodnu dušu! Svega može biti, samo ne može da je nešto normalno, da se lepo razvija bez problema i oscilacija i da ide ka nekim ozbiljnijim i trajnijim dešavanjima. Ovo vam je očigledno period da ludujete, pa kada je već tako – a vi onda izvolite! Drugi deo decembra nudi neuporedivo manje emotivnih dešavanja, ali su zato ona ozbiljnija, zrelija i mirnija. Zauzeti – prva polovina meseca je dosta zahtevna i turbulentna i moguće je da će u ovom periodu biti i nekih preseka i odvajanja. Da li trajnih ili će ovo biti samo zarezi? Videćemo.

Posao

Ni poslovni segment neće biti pošteđen od turbulencije tokom prve dekade decembra. Nemojte donositi nagle odluke u trenucima frustriranosti i besa, koliko god da se neki poslovni odnosi pokažu kao izvor velikog stresa po vas. Razmislite dobro, pa ako i nakon toga smatrate da je vreme za preseke – onda delajte. U svakom slučaju, u ovom periodu ćete imati velike zahteve od strane saradnika, koje ćete teško moći da ispunite u potpunosti. Drugi deo meseca vam donosi da na drugačiji način funkcionišete, mirnije

Zdravlje

Dosta ste osetljivi, naročito u prvoj polovini meseca. Na „udaru“ su respiratorni organi, a moguće su i povrede kao i meteoropatske tegobe. Druga polovina decembra – prehlade, kosti, zglobovi.

*ALT

RAK

Ljubav

Tajne ili pak neprijatne teme iz prošlosti mogu isplivati na površinu tokom prve polovine meseca i zauzetim Rakovima doneti teškoće u odnosu sa voljenom osobom. Ključ je kao i uvek u razumevanju i svrsishodnoj komunikaciji, kao i pokušajima da se teškoće prevaziđu i pronađe zajednički jezik. Ukoliko sve isterate na čistac i rešite do kraja – ostatak meseca je korektan. Ukoliko ostanu „repovi“ – povremeno ćete imati osećaj distanciranosti i nerazumevanja sa partnerom. Što se slobodnih tiče – neko vas izrazito privlači i „kopa“ vam po mislima – ovo može biti nova osoba, ali može biti i prošlost, kao i neki vid tajnog odnosa. Da se sada emotivne priče mogu pokrenuti – mogu, ali bi za vas bilo bolje da to bude u drugom delu meseca jer ste tada i vi i druga strana stabilniji i spremniji za trajniju priču.

Posao

Osećate se stegnuto obavezama koje kao da se iz dana u dan uvećavaju, završavate poslove sa kojima drugi ne umeju da izađu na kraj a istovremeno – ne vidite da je vaš rad i trud u dovoljnoj meri cenjen. To može dovoditi i do vaše nervoze, ali i do nešto lošijih odnosa u radnom okruženju. U drugom delu meseca doći će do promena – bićete uključeni u ozbiljnije poslove i projekte, što će rezultovati nekom vrstom vašeg „proboja“ a u poslednjoj dekadi – i novim poslovnim šansama koje obećavaju.

Zdravlje

Stres je stavka koja može uticati na vaše zdravstveno stanje. Još ako u to uključimo preveliki odliv energije i probleme sa spavanjem – jasno vam je da je potrebno pronaći način da se opuštate, što više.

*ALT

LAV

Ljubav

Sve deluje kao da će zauzeti Lavovi tokom decembra imati prilično korektnu situaciju u partnerskim odnosima. Ukoliko ste u braku ili živite zajedno – može tokom prve dekade biti neke nervoze oko dece, finansija – ali bi ovo trebalo da se reši prilično uspešno, na obostrano zadovoljstvo. Ukoliko ste u braku u tom periodu možete imati manje nesporazume sa voljenom osobom, verovatno se vaši planovi neće baš uvek poklapati. No, zato će ovaj period za vas dvoje doneti i više ljubavi, strasti, izlazaka. U ostatku meseca mirna situacija – odnos možda nije toliko ispunjen energijom, ali sve funkcioniše po planovima. Slobodni Lavovi – kod nekih od vas prošlost će vratiti glavnu ulogu u vašem životu. Da li je to na duži rok ili ne – pokazaće vreme. Nove ljubavi i velike strasti aktuelne su naročito u prvom delu meseca.

Posao

Prva dekada meseca doneće više troškova, ali i nervoze vezane za posao – naročito oko nekih osoba sa kojima teško pronalazite zajednički jezik, ali i vezano za okolnosti koje vam ne idu na ruku ovih dana. No, umećete da pronađete put i rešenje koji vam pogoduju. Planete se sele u sektor poslovnosti i poslovne svakodnevice – pa je pred vama period kada ćete biti striktno usmereni na posao, ali i kada će se pred vama otvoriti nove poslovne prilike. Nove saradnje sleduju vam u poslednjoj dekadi meseca.

Zdravlje

Mlađi – češće prehlade. Takođe, trebali biste da promenite nešto po pitanju navika u ishrani i fizički se više aktivirate. Stariji – problemi sa kostima, zglobovima, meteoropatske tegobe.

*ALT

DEVICA

Ljubav

Prva polovina meseca ne radi u korist mira i stabilnosti u vašim emotivnim relacijama. Problemi mogu biti razni – od nemogućnosti da se dogovorite oko bitnih stavki i zajedničkih planova, od problema sa članovima porodice i decom, pa sve do sumnji, nepoverenja i neiskrenosti. Još ako se neke od ovih tema ponavljaju (a to je vrlo moguće) – to će dodatno doprinositi neprijatnoj atmosferi u odnosu. Trudite se da pronađete zajednički jezik i rešenja za probleme. Ostatak meseca je pod mnogo boljom energijom – moći ćete da otputujete negde zajedno, a svakako ćete se više povezati i osećati jaču bliskost. Slobodne Device – ukoliko želite avanturu ili trenutno ne razmišljate o trajnoj i stabilnoj vezi – prva dekada meseca je savršena za vas. No, od sredine decembra se otvaraju neuporedivo bolje i stabilnije ljubavne prilike.

Posao

Lična ili porodična problematika se može odraziti i na poslovni segment – trudićete se, ali nećete baš uvek biti fokusirani i prisutni, pa su moguće vaše greške i kritike od strane saradnika i nadređenih. Pokušajte da kroz prvu polovinu meseca bacite veći akcenat na posao i obaveze, ne rasipajte se. Drugi deo meseca već vam donosi vašu energiju – mirnu, praktičnu, racionalnu – i iste takve saradnike i ljude oko vas sa kojima nemate problem da se dogovorite i uklopite. Poboljšanje finansija u tom periodu.

Zdravlje

Nešto lošiji imunitet tokom ovog perioda, posebno kod starijih Devica koje mogu imati češće respiratorne tegobe, a u drugom delu decembra i aktivaciju hroničnih boljki.

*ALT

VAGA

Ljubav

Ukoliko ste ostavili iza sebe neku ljubavnu priču koja je bila burna i protkana jakim strastima, iste te strasti sada mogu pomoći da se odnos obnovi. Generalno gledano – prva polovina decembra slobodnim Vagama jača želje i odnosi u koje uđete tokom ovog perioda biće u velikom broju slučajeva kratkotrajni i više će ličiti na avanturu ili kombinaciju. Mali broj započetih priča imaće trajnost i stabilnost. Drugi deo meseca donosi vam energiju koja vama baš i ne prija – biće ljubavnih šansi i tada, ali će za vaš ukus sve ići suviše sporo, suvoparno. U tom su periodu aktuelne varnice preko društvenih mreža. Zauzete Vage ulaze u decembar pod nešto lošijom energijom i sa puno tenzije, nesuglasica. Ovo se može prevazići, ali će biti potrebno da oboje ozbiljno poradite na temama zbog kojih je do ovoga uopšte i došlo.

Posao

Komunikacija sa kolegama i saradnicima neće biti jednostavna u prvoj polovini meseca. Mnogo žurbe, napetosti, prebacivanja krivice i odgovornosti zbog grešaka jedni na druge. Ukoliko ste u procesu pregovora ili pokretanja bitnijeg dogovora – računajte na prepreke i odlaganja. Drugi deo meseca pogoduje onima koji se bave privatnim poslom i oni mogu ostvariti solidne poslovne rezultate. Ostali – bićete posvećeniji i odgovorniji nego u prvoj polovini decembra, ali ne baš u potpunosti zadovoljni.

Zdravlje

Prva polovina meseca može doneti naglašene respiratorne infekcije, virusne i bakteriološke upale, a bićete skloni i povredama. Savetuje vam se da ozbiljnije poradite na odmoru i na imunitetu.

*ALT

ŠKORPIJA

Ljubav

I dok se partnerska planeta Venera i vaša Mars „sudaraju“ kroz aspekt opozicije tokom prve dekade Meseca – slobodnim Škorpijama se događaju čudna ljubavna dešavanja. Neke će se osobe pronaći za kratak tren u strasti, a onda odvojiti. Neke će se osobe vratiti jedna drugoj (za koliko dugo, i da li uopšte za iole duže – videćemo). Između nekih će bljesnuti varnice i izgledaće kao da je to samo afera....a onda će ih Saturn spojiti da traju. I tako – burna prva dekada...a nakon nje – Škorpije ulaze u period komunikacije, poznanstava, dešavanja, akcije – najpre suprotnog pola prema njima. I do kraja meseca se mogu pokrenuti neke zaista interesantne priče. Što se tiče zauzetih – gledajte da ne pokidate svaki živac jedno drugom u prvih desetak dana decembra. I gledajte da se ne odvojite. Jer, u ostatku meseca je mir.

Posao

U prvoj polovini meseca neki vid haotičnosti po pitanju finansija. Novac dolazi, novac odlazi, novca ima, novca nema. Kao da će vam novac samo prolaziti kroz ruke i malo se i retko zadržavati. Vi ćete biti fokusirani na zarade, pa ćete verovatno kasniti ili praviti greške i propuste. Od ulaska u drugu dekadu izgledaće kao da stvari idu na bolje. Vi ste organizovaniji, aktivniji i posla ima. Treća dekada decembra može doneti čak početke solidnih saradnji ili makar dogovore koji će se realizovati do proleća 2023-e.

Zdravlje

U prvoj dekadi meseca ste energetski i što se imuniteta tiče znatno osetljivi i slabi. Možete imati probleme sa ishranom, sa spavanjem, sa respiratornim sistemom, upalama, infekcijama.

*ALT

STRELAC

Ljubav

Slobodnima sa jedne strane prija pojačana aktivnost udvarača prema njima, ali sa druge – vi biste radije jednog, ali vrednog. Taj „jedan“ može biti neko iz vaše prošlosti ili pak neko na koga ste „bacili oko“. Baš sa tom osobom može doći prvo do početka, a onda i razvoja komunikacije u smeru koji miriše na nešto što bi moglo vredeti. Prva dekada meseca je odlična za pokretanje, ali ni ostatak decembra nije za baciti. Neki od vas preko posla, prijatelja ili pak društvenih mreža mogu tokom druge dekade meseca ostvariti baš interesantno poznanstvo koje će ih pokrenuti. Što se tiče zauzetih – prva dekada ne ide na ruku vašem odnosu. Kod nekih parova će biti češćih rasprava – oko članova porodice, finansija, pa i sumnji i nepoverenja. Treba voditi računa da u ovom periodu ne dođe do preseka i odvajanja. Komunicirajte.

Posao

Ni poslovno prva dekada meseca ne donosi lakoću i mirno funkcionisanje. Može dolaziti do tenzije u radnom okruženju, sa kolegama i saradnicima a lako je moguće da neki odnosi u ovom periodu budu i prekinuti. Od ulaska u drugu dekadu meseca stanje vaših finansija će se poboljšati, a mogući su i neočekivani prilivi, kao i povećanje nadoknade za rad. Poslovno – uspevaćete bolje da se organizujete, bićete efikasniji a moguće su i pozitivne promene i nove poslovne prilike.

Zdravlje

Mogući su problemi sa glavoboljama, spavanjem, a respiratorni sistem će biti osetljiv u prvoj polovini meseca. Takođe – pokušajte da promenite neke navike kada je ishrana u pitanju.

*ALT

JARAC

Ljubav

Ljubavne prilike koje se javljaju tokom prve dekade meseca, koliko god delovale primamljivo – možda i nisu za vas. Pogotovo ako je to nešto što ima bilo kakvu primesu tajnih ili nedefinisanih priča. Sačekajte vi ulazak Venere u vaš znak i njene aspekte od 10-og decembra – ove pozicije planeta već ukazuju na ozbiljniju, stabilniju osobu i samim tim – na zrele ljubavne početke. Naročito je period polovinom i krajem meseca odličan da se započne nešto što bi zaista bilo vredno truda. Zauzeti Jarčevi – sve što je tajno i prikriveno, sve što donosi nepoverenje i sumnju – može dovesti do problema u odnosu između partnera i vas tokom prve dekade meseca. Razrešite nejasnoće koje postoje i pokušajte da budete što otvoreniji jedno prema drugom. Ostatak decembra može biti miran i stabilan u ljubavi za vas.

Posao

Nemogućnost da na pravi način pristupite svojim obavezama – zbog raštrkanih misli, nefokusiranosti, briga – može tokom prve dekade decembra dovesti do grešaka i propusta sa vaše strane, ali i do lošijeg odnosa sa saradnicima. Od 6-og decembra i ulaska Merkura u vaš znak moći ćete zrelije i odgovornije da funkcionišete, mada će se tenzija u kolegijalnom okruženju zadržati skoro do polovine meseca. Neke lepe vesti ili ponude dolaze vam otprilike polovinom decembra. Moguće je i poboljšanje finansija.

Zdravlje

Najviše tokom prve dekade, ali moguće čak i do polovine meseca – bićete osetljivi i podložni prehladama, virozama, vaš organizam će biti pod stresom. Odmarajte, posvetite vreme sebi.

*ALT

VODOLIJA

Ljubav

Postojaće situacije koje vam smetaju, raskoraci u komunikaciji i dogovorima, to da i partner i vi lako planete i unesete nemir u odnos – ali vas dvoje ćete to uspevati da rešite. Nemiran period traje do kraja prve dekade meseca, ali sa druge strane gledano – to je istovremeno period u kojem će strasti jako funkcionisati između vas dvoje, u kojem ćete često biti u pokretu i zajedničkim aktivnostima. Od ulaska u drugu dekadu pa do kraja meseca traje vam mirniji, ali i statičniji period. Oboje ćete više biti okrenuti svojim prioritetima – poslu i zaradi. Što se tiče slobodnih – koristite prvu polovinu meseca za uživanje, zabavu, provod. Nosi vas dobra energija i biće lako privući nove osobe u život, a isto tako lako će biti i obnoviti one odnose koje želite. Ostatak meseca uglavnom miran, sem šansi za tajne ljubavne veze.

Posao

Dosta nervoze i stresa je povezano sa poslom, ali i sa ljudima sa kojima sarađujete – najpre u prvoj polovini decembra. Biće previše žurbe i promena u planovima – mada ćete uspevati da se snađete i sve obavite na vreme. Ostatak meseca donosi mirnije funkcionisanje, ali i ozbiljan rad na pokretanju planova o kojima već neko vreme razmišljate. U polje akcije Jupiter ulazi ponovo početkom treće dekade – ali će prave poslovne aktivnosti za vas krenuti tek nakon novogodišnjih praznika. Do tada – odmarajte.

Zdravlje

Stres koji se provlači kroz prvu polovinu decembra može vam doneti osetljivost. Zato je neophodno da drugi deo meseca više iskoristite za odmor, dobre navike i što više fizičke aktivnosti.

*ALT

RIBE

Ljubav

Ukoliko ste slobodni, bilo bi dobro da se tokom prve dekade meseca ne zalećete u ljubavne priče. Jer, sve ono što izgleda kao odlično, primamljivo, baš stvoreno za vas – može se brzo pokazati kao prazna priča i razočarenje. Moguće su i tajne priče. Drugi deo decembra je neuporedivo povoljniji za ljubavne početke – osobe koje vam tada dolaze u život mogu se pokazati kao pravi odabir za vas. Zauzete Ribe – izrazito nepovoljna prva dekada meseca, a ukoliko ne rešite situacije tada na pravi način – nemiri se mogu protegnuti i na veći deo decembra. Rešavajte porodične situacije na vreme. Ukoliko postoji sukob zbog neke vrste ljubomore, neiskrenosti, tajni – razmislite kako ćete ovo srediti sa partnerom. Kod nekih parova postoji i mogućnost prekida. Sve se može srediti, ukoliko postoji obostrana volja.

Posao

Nemir i tenzija u poslovnom segmentu mogu biti podstaknuti žurbom, nesporazumima, promenama u planovima, odlaganjima bitnih dešavanja, papirološkim otežanjima, neproverenim informacijama ili pak vi i saradnici nećete umeti da pronađete zajednički jezik. Ovaj tenzični period može potrajati sve do polovine meseca. Ostatak perioda donosi stabilnije funkcionisanje i okretanje situacije u vašu korist. Moguće su pozitivne promene, lepe vesti, unapređenja i definitivno poboljšanje stanja finansija.

Zdravlje

Bićete pod naglašenim stresom do polovine decembra, što će doprineti osetljivosti imuniteta. Drugi deo meseca donosi stabilno zdravlje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare