Aktuelno

Ljubavni horoskop za jun 2023: Bikove očekuje buran, a Lavove uzbudljiv period sa voljenom osobom

Venera prelazi u znak Raka 31. maja. Ovaj tranzit će nas učiniti pažljivijim i nežnijim prema drugima, a neki mogu da postanu preterano emotivni i osetljivi tokom ovog tranzita. Treba biti oprezan sa rečima i gestovima na dan punog Meseca 4. juna i mladog Meseca 18. juna.

Ponedeljak, 29.05.2023.

14:28

Izvor: elle.rs

Ljubavni horoskop za jun 2023: Bikove očekuje buran, a Lavove uzbudljiv period sa voljenom osobom
Foto: Profimedia

Podeli:

U nastavku saznajte ljubavni horoskop za jun 2023, za svaki znak Zodijaka!

OVAN

Predviđena vam je dobra harmonija i povezanost sa partnerom. Provodite vreme zajedno da biste ojačali vezu. U drugoj polovini meseca, posao i neke druge obaveze mogu da vas udalje i odnosi postanu nemirni. Za one koji nisu u vezi, ovo je dobar mesec - radite zabavne stvari, izlazite, ali ne žurite da uđete u vezu.

BIK

Prva polovina meseca možda neće biti emocionalno zadovoljavajuća. Morate se potruditi da kontrolišete svoj rečnik i temperament. Ne dozvolite da vaš ego pokvari stvari između vas i vašeg partnera. Oni koji su slobodni bi mogli da upoznaju nekoga fantastičnog, možda i partnera iz snova. Budite svoji, ponašajte se u skladu sa svojim karakterom i instinktom, i ne oblačite se, niti pokušavajte da budete ono što niste. Čini se da je druga polovina meseca dobro vreme za prosidbu za sve one koji žele da se venčaju.

BLIZANCI

U prvoj polovini meseca nedostajaće harmonija i strpljenje. Komunikacija je ključ, zato razgovarajte sa partnerom iskreno i otvoreno. Razumevanje i poštovanje želja je ključ čvrstog odnosa. Druga polovina meseca će vam doneti zadovoljstvo i sreću. S druge strane, oni koji su sami mogli bi da se osećaju usamljeno i razočarano u prvoj polovini meseca. Zvezde proriču dobar i romantičan provod nakon toga. Iskoristite svoje vreme za brigu o sebi i negu.

RAK

Prva polovina meseca biće usmerena na prijateljske odnose. Možda neće biti baš uzbudljiva za parove, naročito u drugoj polovini kada mogu da se jave nesporazumi i rasprave. Ipak, nemojte se udaljavati od partnera. Savet je da rešavate probleme, a ne da ih gurate pod tepih. Biće vam potrebno mnogo truda da održite mir i harmoniju. Oni koji nisu u vezi mogu biti preterano emotivni i posesivni. Ovo nije najbolje vreme da učvršćujete odnose i zaklinjete se na ljubav, sačekajte da prođe neko vreme.

LAV

Prva polovina meseca biće uzbudljiva za parove - i u seksualnom, i u prijateljskom smislu. Zajednički odmor biće dobra ideja. Pred kraj meseca bićete pod pritiskom zbog svakodnevnih poslova i obaveza. Savetuje se da ostanete smireni i strpljivi. Za one koji su slobodni, ovo je dobar trenutak za zabavu, ali ne igrajte se s vatrom ako gradite s nekim odnos, pokažite svoju lojalnost.

DEVICA

Device treba da budu oprezne sa svojim odnosima u junu 2023. Pokušajte da se ne mešate i savetujete partnera o svemu. Lični prostor je neophodan za harmoniju, a vaša veza prolazi kroz monotonu vazu, i treba da smislite kako ćete je začiniti. Pokušajte da radite različite stvari zajedno. Oni koji su sami, upoznavaće neke zanimljive ljude i uživati u međusobnom društvu. Nemojte žuriti sa vezivanjem, iskoristite vreme da vidite kuda sve to vodi.

VAGA

Početak meseca biće dobar za parove, posebno ako planirate porodicu. Poštujte međusobne želje, budite ljubazni i brižni, i pazite na svoj temperament i rečnik. Samci će se dobro zabaviti sa svojim simpatijama. Dobar je trenutak da predložite nešto ozbiljnije, ali samo ako ste spremni da se vežete.

ŠKORPIJA

Ovaj mesec će biti prosečan za Škorpije. Ne zaboravljajte da dodate začine i uzbuđenje vašoj vezi, a ako ste sami, doterajte se i izađite u grad. Možda počnete da se viđate s nekim ko vam se dugo dopadao, ali se ništa nije dešavalo. Idite polako jer jun nije vreme za građenje novih dubokih veza.

STRELAC

U junu ćete imati stabilan odnos s partnerom. Moraćete da posvetite više pažnje i razumevanja jer vas krajem meseca očekuju različiti izazovi. Oni koji su slobodni, poželeće da grade čvršće odnose s nekim koga simpatišu, pa možda čak i da ga predstave prijateljima i porodici. Ne žurite, već uživajte u životu.

JARAC

Mesec jun će biti emocionalno zadovoljavajući za vas pod uslovom da svoj posao i pritisak ne nosite kući. Nerešena pravna pitanja, ako ih ima u vezi sa bračnim pitanjima, biće u vašu korist. Samci će verovatno sresti nekoga iz svoje prošlosti i oživeti stara osećanja. Pokušajte da učite iz prošlih grešaka i ovog puta budite otvoreniji i pozitivniji ako želite da krenete ispočetka.

VODOLIJA

Za Vodolije, jun će početi neskladom među partnerima. Poštujte svog partnera, budite pažljivi i puni ljubavi, i stvari će se poboljšati kako mesec bude odmicao. Samci treba da se fokusiraju na građenje najbolje verzije sebe, ali ne i flertovanje. Posvetite se treningu i zabavi, i ne donosite nagle odluke zbog kojih biste mogli da zažalite.

RIBE

Morate da negujete odnose kvalitetno provedenim vremenom. Druga polovina meseca biće bolja u ljubavnom i romantičnom smislu. Ego se mora odbaciti i nastojati da se stvori prijatna atmosfera kod kuće. Samci treba da se zabavljaju sa prijateljima, a ako imate nekog posebnog, budite ljubazni i pružajte razumevanje. Nije vreme da se nekome ozbiljno posvetite.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare