Pet horoskopskih znakova koji pravu ljubav dožive tek u drugom braku

Da li ste među njima?

AstroZabava |
Podeli
Foto: Tsakno Fedor/Shutterstock
Foto: Tsakno Fedor/Shutterstock

Horoskopski znak, prema tumačenju astrologa, može otkriti mnogo toga o vama, pa i način na koji pristupate vezama.

Osim toga, astrolozi objašnjavaju i zbog čega neki mogu doživeti pravu ljubav tek u drugom braku, a ova mogućnost se naročito odnosi na pojedine znakove, među kojima su: Ovan, Bik, Rak, Vaga i Ribe.

Ovan

Ovnovi su poznati po strastvenoj i vatrenoj prirodi. U svoje druge brakove unose isti entuzijazam i uzbuđenje koje su imali u prvom. Ovan je odlučan i uporan, i ne boji se da preuzme inicijativu u podgrevanju romanse. Spontani su, često iznenađuju partnere promišljenim gestovima, a vole avanture i nova iskustva. Ovnovi su prirodni romantičari, što ih čini veštima u paljenju varnica u drugom braku.

Bik

Bikovima vlada Venera, planeta ljubavi, što ih čini romantičnim. U druge brakove donose senzualnost i stabilnost. Bik odvaja svoje vreme da izgradi snažnu emocionalnu vezu s partnerom, stvarajući čvrste temelje za romansu. Oni cene finije stvari u životu i uživaju u maženju i obasipanju voljenih osoba ljubavlju i poklonima. Bik je znak koji zna kako da učini da se partneri osećaju cenjeno i voljeno, ponovo raspirujući romansu bez napora.

Rak

Rakovi su duboko emotivni i brižni. U drugom braku brigom i pažnjom ističu romantičnu stranu. Oni su empatični i intuitivni, često osećaju partnerove potrebe i želje, a da oni ne moraju reći ni reč. Rakovi stvaraju toplu atmosferu punu ljubavi, osiguravajući da njihov odnos deluje kao sigurno utočište. Njihova nepokolebljiva emocionalna podrška i privrženost ponovo rasplamsavaju strast.

Vaga

Vage su poznate po ljubavi prema ravnoteži i harmoniji. U drugom braku briljiraju u ponovnom pokretanju romanse šarmom. Sposobnost Vage da vidi obe strane situacije čini ih odličnim u sklapanju komunikacija i rešavanju sukoba s ljubaznošću. Vole da stvaraju lepa i romantična okruženja, koja mogu ponovo da zapale iskru u njihovim vezama. Prirodna harizma i gracioznost Vage čine ih majstorima ljubavi i ponovnom pokretanju romantike.

Ribe

Ribe su sanjari i idealisti. U drugom braku briljiraju kroz svoje duboke emocionalne veze. Neverovatno su empatične i pune razumevanja, zbog čega se njihovi partneri osećaju istinski viđenima i cenjenima. Ribe su kreativne i maštovite, često u odnose ulivaju osećaj magije i čuda. Oni unose osećaj duhovne i emocionalne dubine u svoja partnerstva, ponovo rasplamsavajući romantične plamenove u svojim drugim brakovima, piše Zadovoljna.rs.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Pročitaj još

prethodna strana 1 od 33 sledeca idi na stranu