Ova tri horoskopska znaka najviše pate zbog uticaja toksičnih majki

U astrologiji određeni horoskopski znakovi imaju tendenciju da budu osetljiviji na uticaje svojih roditelja, posebno majki. Kada su te majke toksične, ovi znakovi mogu posebno da pate.

AstroZabava | index.hr/superžena |
Podeli
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Rak

Rakovi su povezani s porodicom i domom. Imaju snažan emotivni odgovor na oporodičnu dinamiku. Toksična majka može duboko da utiče na njihovo emocionalno stanje i samim tim ostavi trajne posledice na njihovu samosvest i emocionalnu stabilnost.

Rakovi bi trebalo da nauče da postavljaju granice i traže emocionalnu podršku izvan porodice. Terapija ili savetovanje mogu biti korisni u obradi prošlih trauma i izgradnji zdravijeg emocionalnog temelja.

Vaga

Vage teže skladu i ravnoteži u odnosima. Toksična majka može da poremeti tu ravnotežu, ostavljajući Vagu u stanju konstantnog emocionalnog sukoba. Vage mogu imati poteškoće u suočavanju s negativnostima i mogu se boriti da održe unutrašnji mir.

Vagama se preporučuje da se fokusiraju na sopstvene potrebe i dobrobit, nauče da kažu "ne" i izgrade podržavajuće društvene mreže. To je ključno za njihov emocionalni oporavak.

Devica

Device su sklonije analiziranju i kritičkom razmišljanju, što može da dovede do prevelikog preispitivanja sopstvene vrednosti u prisusutvu toksične majke. Stalna kritika može da utiče na Devicu da se oseća nesigurno i nesavršeno.

Devicama se savetuje da razviju veće samopouzdanje i nauče da razlikuju konstruktivnu kritiku od toksičnog ponašanja. Praktiikovanje samoljubavi i afirmacija može im pomoći u jačanju samopoštovanja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Pročitaj još

prethodna strana 1 od 33 sledeca idi na stranu