Šest znakova koji su rođeni pod srećnom zvezdom: Kad-tad ostvariće premiju na lutriji

Astrolozi su otkrili šest znakova zodijaka koji će kroz život imati sreće na finansijskom polju.

AstroZabava | Kurir |
Podeli
Foto: Ollyy/Shutterstock
Foto: Ollyy/Shutterstock

Bik

"Bikovi vole novac, posebno njegovu sigurnost; kao da je privlačnost novca ugrađena u njihovu dušu", kaže astrološkinja Loren Degolia. U odnosu na druge oni su strpljiviji tako da će bez problema čekati da se situacija reši.

"Svojim nepokolebljivim pristupom i veštinom donošenja mudrih finansijskih odluka, Bikovi svoje težnje pretvaraju u opipljive nagrade", objašnjava Rakel Rodrigez, astrološkinja i osnivačica Your Zodiaca.

Ribe

One privlače sve dobro oko sebe.

"Njihova intuitivna priroda omogućuje im da iskoriste nevidljivu energiju i suptilne znakove, što im daje prednost kada je u pitanju lutrija", kaže Rejčel Kler, profesionalna astrološkinja u Mystic Sense. Obasipa ih daškom čarolije i sposobnošću da manifestuju svoje želje, tako da Ribe kao da imaju direktan put do telefonske linije svemirske lutrije.

Strelac

"Njihov optimističan pogled, otvorenost i strast za preuzimanjem rizika vode do uzbudljivih prilika", kaže Rodrigez. Što se tiče lutrije, Strelčevi brzo prilagođavaju svoje strategije, isprobavaju nove pristupe i istražuju različite kombinacije brojeva.

Lav

Oni su pozitivni i učiniće sve što je potrebno da dobiju šta žele.

"Lavovi, koje karakteriše njihovo samopouzdanje i optimizam, najverovatnije će verovati u svoju sreću i osvojiti veliki dobitak na lutriji. Njihova vera u sopstvene sposobnosti, u kombinaciji s njihovom blistavom harizmom, često dovodi do povoljnih ishoda u igrama na sreću", dodaje Rodrigez.

Ovan

Oni ne odustaju sve dok ne pobede.

"Oni imaju snažan osećaj vere i upravo te komponente povećavaju verovatnoću da Ovnovi dobiju srećku", kaže Degolia. Ovan pristupa lutriji s optimističnim i preduzetničkim duhom, pali plamen sreće čistom snagom volje.

Vaga

Trude se da pronađu ravnotežu i harmoniju u životu.

"Šire dobre vibracije i fino rešavaju sukobe. Vaga skuplja ozbiljne bodove karme, a svemir ima tendenciju da nagradi takve napore", kaže Kler.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Pročitaj još

prethodna strana 1 od 33 sledeca idi na stranu