Godišnji horoskop za 2020. godinu - Ovan

Pogledajte šta su vam zvezde pripremile za 2020. godinu.

Horoskop godisnji | Autor horoskopa: Astrolog Olga Savić Venerasapapilotnom.com

Ljubav

Sve do maja meseca partnerski i bračni odnosi bi trebali da funkcionišu dosta dobro. Postoje predispozicije za sitnije probleme tokom februara i marta, ali oni će najpre biti iz nerazumevanja i nešto lošije komunikacije i ne bi trebali da utiču na stabilnost odnosa sa partnerom. Od maja već ulazite u „neudobnu“ ljubavnu zonu – postoji mogućnost da vas voljena osoba optuži za nemar, nepažnju ili neverstvo, a itekako je moguće da neke od ovih optužbi budu tačne. Juli, avgust i septembar mogu prekinuti veze, pa čak i brakove koji su već „na kraju balade“. Oni odnosi koji prevaziđu letnji period, imaju dosta stabilan put do kraja godine. Slobodni Ovnovi – prolećni i jesenji meseci su najpovoljniji za ulazak u trajniju ljubavnu priču. Tokom maja i juna obratite pažnju – sve na ljubavnom planu se dešava pod sudbinskom simbolikom. Mogu vam se pojaviti osobe iz prošlosti, ali isto tako – možete otpočeti emotivne priče na čudan i neuobičajen način, preko okoline, prijatelja, društvenih mreža.

Posao

Poslovni segment zahtevaće od vas više pažnje i posvećenosti nego do sada. Ozbiljne promene se dešavaju u ovom sektoru i vi morate biti spremni u svakom momentu da odreagujete na pravi način. Od vas će se zahtevati visok nivo odgovornosti a pojedini Ovnovi mogu da očekuju i napredovanje i dosta jače pozicije nego do sada. No, to neće funkcionisati bez pritiska i otežanja, pogotovo u drugom delu godine. Ukoliko niste pripremljeni da date svoj maksimum, možete biti neprijatno razočarani otežanim odnosima sa saradnicima i naredeđenima, kao i kritikama na svoj račun, pogotovo od jeseni 2020-e. Ova godina od vas zahteva štedljivost i proračunatost, a ne rasipanje na polju finansija.

Zdravlje

U ovoj godini je neophodno da pronađete prostor za dovoljno odmora, opuštanja i sna. Energetski ćete se jako trošiti, pa su mogući povremeni padovi imuniteta. Druga polovina godine može doneti češće probleme sa kičmom, zglobovima, tetivama.