Godišnji horoskop za 2020. godinu - Devica

Pogledajte šta su vam zvezde pripremile za 2020. godinu.

Horoskop godisnji | Autor horoskopa: Astrolog Olga Savić Venerasapapilotnom.com

Ljubav

Ukoliko je odnos sa voljenom osobom I inače nestabilan – prvi deo godine neće dobro uticati na vas dvoje kao par. Može doći do većeg distanciranja, do obostranih tajni – a kod nekih I do otkrivanja istih, naročito u periodu februar – mart. Neki odnosi, iako dugogodišnji u 2020-oj će završiti svoju priču. No, ako je veza sa partnerom inače stabilna I čvrsta – vas dvoje ćete se lakše uklopiti u nešto teže aspekte prve polovine godine I prevazići ih bez većih problema. Drugi deo 2020-e je uglavnom miran – ukoliko I bude nekih problema, oni će biti kratkotrajni I vezivati se ili za finansije ili za manjak zajedničkog vremena. Slobodne Device – prolećni meseci mogu aktivirati jednu zanimljivu ljubavnu priču, najpre preko poslovnog segmenta. No, pitanje je koliko će odnosi u ovom periodu započeti biti trajnog karaktera – ali će vam u svakom slučaju doneti zanimljive I vatrene momente. Za prave I stabilne ljubavne veze – moraćete da čekate drugi deo godine, najpre period od jeseni.

Posao

Prva polovina godine neće doneti neke velike promene u poslovnom segmentu. Vi ćete imati mnogo elana, mnogo novih ideja I veliku posvećenost I trud kada je posao u pitanju, ali nećete videti nikakve konkretne pomake. Postoje naznake za neka sitnija napredovanja tokom perioda mart – maj, ali ne bih rekla da će ovo ispuniti vaša očekivanja. Ne brinite, ovo je samo uvod – ulaskom u jul mesec ulazite u period velikih poslovnih promena I tumbanja. Situacije će se jako ubrzati, a od septembra su mogući I veliki pomaci, unapređenja. Moguće je da ćete u ovoj godini da se zbog posla i preselite i promenite lokaciju. Finansijski – očekuje vas dosta stabilna i mirna godina. Moguća kupvina nekretnine.

Zdravlje

Starijima su mogući problemi sa kičmom, zglobovima, kolenima, reumatske tegobe. Dame bi trebale da prekontrolišu stanje hormona i štitne žlezde. Generalno gledano – zdravstvena situacija će uglavnom biti dobra, sa povremenim i kratkotrajnim tegobama.