Godišnji horoskop za 2020. godinu - Strelac

Pogledajte šta su vam zvezde pripremile za 2020. godinu.

Horoskop godisnji | Autor horoskopa: Astrolog Olga Savić Venerasapapilotnom.com

Ljubav

Ukoliko u odnos sa partnerom uvedete promene za koje ionako znate da su neophodne i ukoliko se više posvetite jedno drugom – male su šanse da ovo neće biti emotivno uspešna godina po vas. No, u svakom slučaju – obratite pažnju na proleće jer će u tom periodu postati jasno da li je odnos sa voljenom osobom pravi ili je vreme da svako od vas krene na svoju stranu. U ovoj ste godini realniji, prizemniji i potrebno je da svoje emotivne relacije sagledate na praktičniji način. Baš iz tog razloga – mnoge će duže ljubavne veze u drugom delu godine ući u fazu ozbiljnih priprema za zajednički život ili za brak. Slobodni Strelčevi –slede vam vrlo interesantni emotivni momenti na proleće – uzbudljiva dešavanja koja će doneti nove ljubavne prilike, ali koja mogu i vratiti neke osobe u vaš život. No, ono pravo svakako vam ide u drugom delu godine – vaše polje ljubavi biće jako naglašeno tokom poslednjih šest meseci 2020-e – veze započete u ovom periodu imaće brz tok i vrlo lako se mogu završiti brakom krajem godine.

Posao

U 2020-oj nastavljate sa ozbiljnim poslovnim pomacima koje ste započeli tokom prethodne godine. Jedan veliki deo ste već obavili – sada morate prionuti na posao da biste ojačali trenutne pozicije. Morate biti konkretni, racionalni, praktični – i ići malim koracima, ali stabilno napred. Trud koji budete ulagali u prvom delu godine doneće velike pomake i poslovne rezultate od jula meseca 2020-e. Vi tada ulazite u period promena, a moguće je da će mnogi Strelčevi zaploviti i u vode privatnog biznisa i unovčiti svoje ideje i kreativnost. Takođe – neki od vas će dobiti ponudu za bolji posao ili posao sa jačom pozicijom. Po pitanju finansija – godina ulaganja, ali onih pametnih – koja će vam se isplatiti.

Zdravlje

Godina u kojoj ćete više obraćati pažnju na potrebe svog organizma. Uvedite promene u načinu ishrane. Moguće su češće prehlade ili virusne infekcije na proleće i u kasnu jesen 2020-e. Stariji Srelčevi mogu imati probleme sa zglobovima i reumom.