Godišnji horoskop za 2020. godinu - Jarac

Pogledajte šta su vam zvezde pripremile za 2020. godinu.

Horoskop godisnji | Autor horoskopa: Astrolog Olga Savić Venerasapapilotnom.com

Ljubav

Godina ozbiljnosti za Jarčeve. Vreme je da duže emotivne veze naprave korak napred i pređu u ozbiljnije forme. I partner i vi ste sazreli, prošli kroz prepreke i ojačali vaš odnos i sada je trenutak da sve ono što ste ulagali, bude I vraćeno na pravi način. Kroz stabilnost, ulazak u zajednički život, brak – čak i dobijanje prinova koje će Uran ove godine neštedimice deliti. Oni u bračnim zajednicama više će biti okrenuti jedno drugom, ujedno ćete zajednički praviti promene koje će prijati vašem odnosu a istovremeno se čvrsto držati zajedno, sa istim ciljem – da istrajete kao par. Slobodni Jarčevi – ono što vi želite je sada u prvom planu. Da ćete privlačiti poglede i raznorazne ljubavne prilike i neprilike – hoćete. No, umećete da odaberete osobu koja funkcioniše I razmišlja na isti način kao I vi, ima iste poglede na život a prvenstveno na ljubav – osobu koja traži trajne vrednosti I ljubavnu stabilnost. Godina koja vam donosi sreću I koja otvara vrata ljubavnom ispunjenju I pravoj emotivnoj priči.

Posao

Iako je 2020-a i poslovno dobra godina po vas, ipak u njoj neće sve ići glatko kao na polju ljubavi. Prvi deo godine je mirniji i maksimalno ga iskoristite – pokrenite poslovne projekte koje ste planirali, stupite u kontakt sa osobama koje će vam biti od značaja kasnije. Proleće će biti pomalo zahtevno jer će se na vas odjednom sručiti velika količina obaveza, ali ćete dobrom organizacijom to uspeti da prevaziđete. No, drugi deo godine je dosta naporan – moguće je da ćete funkcionisati na više strana i paralelno obavljati i privatni posao ali i onaj za poslodavca. Ne iscrpljujte se i ne precenjujte svoje snage. Finansijski – očekujte bolju godinu, a period stabilizacije kreće od marta meseca.

Zdravlje

Ako vi ne vodite računa o sebi – niko drugi neće. Imajte to na pameti i ne trošite se do krajnjih granica. Vaša snaga I elan su u ovoj godini neosporni, ali svi imamo svoje granice I moramo ih poštovati. Više obratite pažnju na odmor, ishranu, kvalitetan san.