Ove tri poze u krevetu najbrže uzbude svakog muškarca

Iako muškarci obožavaju seks u svakom smislu, postoje određene poze koje će da ih uzbude više nego što mogu da zamisle, a sve zahvaljujući igrama u kojima dominira njihov ego.

Iz muškog ugla | Avaz.ba |
Podeli
Foto: Roman Samborskyi/shutterstock
Foto: Roman Samborskyi/shutterstock

U nastavku teksta saznajte koje su to tri poze u seksu zbog kojih će vas muškarac obožavati.

Seks tokom tuširanja

Svaki muškarac traži izgovor da vidi mokro žensko telo, posebno ako može da ga dodiruje. Pozovite ga u tuš kabinu i dopustite mu da vas dodiruje u isto vreme dok vas voda nežno masira po koži. Ako imate ogledalo u kupatilu, slobodno se gledajte u njemu. Njegovo samopouzdanje će biti pojačano kad vidi kako vam odlično ide.

Oralni seks

Iako ovo i nije baš poza u užem smislu reči, svakako može da posluži. Ako je muškarac pokazao interes da ga probudite oralnim seksom, i nemate ništa protiv, ispunite mu fantaziju i podiginite mu ego.

Napredna misionarska poza

Iako postoji veliki broj varijacija na ovu temu, ona koja muškarcu diže ego je poza u kojoj vaš partner može da vidi šta radi. Prebacite noge na njegova ramena, a neka se on osloni na dlanove pored vas. Pogled na sam čin i istovremeno na vaš izraz lica na muškarca će da deluje vrlo stimulativno, a vaši uzdasi govoriće više od hiljadu reči.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Pročitaj još

prethodna strana 1 od 2 sledeca idi na stranu