Pet rečenica koje svaki muškarac priželjkuje da čuje od vas

Oduvek znamo da muškarci često zameraju ženama na tome što "puno pričaju"; tako bar oni na to posmatraju; ali ipak, postoje rečenice koje vole da čuju. Bilo kad i bilo gde.

Iz muškog ugla | Ženski magazin |
Podeli
Foto: Jacob Lund/Shutterstock
Foto: Jacob Lund/Shutterstock

"Ponosna sam na tebe"

Muškarci vole da čuju pohvale za svoja dostignuća, ali to nikad neće javno izgovoriti. Mala pohvala ne košta ništa, a puno znači.

"Hvala"

Ako vas je kod kuće na kraju haotičnog radnog dana dočekao ručak, cveće ili oprano posuđe, to zaslužuje jedno iskreno "hvala", iako je sasvim normalno da ponekad kućni poslovi padnu na muškarca. Verovatno biste i vi hteli da vam on češće govori "hvala" za sve što radite.

"U 8 sati, vidimo se tamo"

Ne kažemo da bi žena uvek trebalo da preuzme odgovornost za "dejtove", ali ponekad se može i to dogoditi. Muškarci misle da je to seksi i nema onoga ko se neće složiti s tim.

"Mislim da te ona tamo odmerava"

Muškarci vole da osete malo ljubomore kod svoje partnerke, ali ovo je izjava kojom lako možete da preterate, zato pažljivo.

"To će podići njegovo samopouzdanje u trenutku, a i pokazaće mu da ste srećni što je on vaš", zaključili su stručnjaci.

"Mislim da bi trebalo…"

Iako više nismo deca, lepo je s vremena na vreme osetiti da se neko brine za nas i da nam govori da bi nešto trebalo da uradimo ili ne. Ne uvek, naravno.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Pročitaj još

prethodna strana 1 od 2 sledeca idi na stranu