Lepota žene

Zbog estetskih korekcija postala je neprepoznatljiva, htela je samo da se podmladi FOTO

Holivudska glumica Kortni Koks (57) godinama se susreće s kritikama zbog estetskih zahvata, kozmetičkih tretmana i operacija koji su joj promenili lični opis.

Sreda, 23.02.2022.

13:28

Izvor: B92

Zbog estetskih korekcija postala je neprepoznatljiva, htela je samo da se podmladi FOTO
Foto: Profimedia

Podeli:

Nakon što dugo vremena nije komentarisala ovu temu, ona je odlučila da konačno progovori o tome u intervjuu za "Sunday Times Style".

Plastični izraz lica i distanciranost: Glumica zabrinula gledaoce šoua VIDEO

Kako je rekla, ona je osoba koja uživa u životu, voli da isprobava nove stvari. Tako je odlučila da krene i sa estetskim zahvatima, ali je ubrzo predstala i da ih praktikuje.

"Bilo je trenutaka kada bih pomislila 'Oh, menja se, izgledam starije', pa sam pokušavala godinama da jurim mladost", kaže Kortni i priznaje da nije odmah shvatila kakvu je štetu nanela svom licu prekomernim tretmanima i zahvatima iako su joj prijatelji pričali da je vreme da prestane da posećuje ordinacije.

"Nisam ni pomislila "O, s***e, zapravo izgledam vrlo čudno zbog ovh injekcija i svih stvari koje sam radila licu", to više nikad ne bih uradila.

Shvatila je, priča ona iskreno, da se "ponaša ludački" i rešila je da prestane da pokušava uz pomoć medicine da sakrije godine. To, međutim, ne znači da Kortni u potpunosti diže ruke od mladolikog izgleda: pozdravlja se sa zahvatima i filerima, ali će nastaviti da koristi adekvatne kozmetičke proizvode namenjene zreloj koži.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare