Lepota žene

Barbi fen za Novu godinu: Kako sami da napravite najtraženiju frizuru ove godine

Vreme novogodišnjih i božićnih zabava polako nam se približava. To znači da je priprema svečanih toaleta i modernih frizura odavno počela. Ukoliko nemate ideju kako da stilizujete svoju kosu, redakcija Superžene se potrudila da nađe idealnu frizuru koja pristaje skoro svakom novogodišnjem izgledu.

Utorak, 13.12.2022.

13:46

Autor: J.V.

Default images

Podeli:

Reč je o Barbi frizuri koju karakteriše veliki volumen, a savršeno pristaje uz platinasto plavu kosu. Međutim, to ne isključuje ostale, prirodne i farbane, boje kose iz recepta za savršenu Barbi frizuru.

U nastavku teksta sledite korake kako biste formirali pomenuti izgled.

Prvi korak - pranje kose

Ukoliko imate kovrdžavu kosu neophodno je da koristite šampon i regenerator kako biste obuzdali svoje divlje vlasi, a ako imate prirodno ravnu kosu, neophodno je da iskoristite proizvode za postizanje volumena.

Drugi korak - stilizovanje kose

Nakon pranja, koristite mekani peškir kako biste prosušili kosu, a nakon toga stavite penu ili kremu za volumen.

Treći korak - feniranje

Kosu feniramo od lica, ka vani, a svetski frizeri savetuju da bi uvek trebalo početi sa pramenovima koji su pri samom vrhu glave.

Za kovrdžavu kosu, profesionalni frizeri savetuju korišćenje manje okrugle četke i viklera, što će omogućiti stvaranje više valova i kovrdža u kosi. Kod valovite i ravne kose, preporučuje se sušenje korena kose suprotno od smera u kojem kosa prirodno pada.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare