Ovaj trik pomaže kod postizanja orgazma – dovoljan je samo jedan pritisak

Mnogi hvale seks tehniku pritiska na stomak koja pomaže kod orgazma. Ovaj seks trend već neko vreme kruži društvenim mrežama, a žene su oduševljene.

Petak, 28.04.2023.

19:40

Izvor: B92

Ovaj trik pomaže kod postizanja orgazma – dovoljan je samo jedan pritisak
Foto: Ground Picture/Shutterstock

Podeli:

Na osnovu ovog trika, pritisak na donji deo stomaka pri stimulisanju G-tačke može mnogo da pomogne kod vrhunca i može da poveća zadovoljstvo žena.

Naime, tokom seksa, pritiskanje donjeg dela partnerkinog stomaka može da pomogne u stimulaciji G-tačke i stručnjaci se slažu da bi ovaj mali trik zapravo mogao da poboljša stvari među čaršafima.

Prema mišljenju Sare Mulindi, stručnjakinju za seks i seksualno zdravlje, ova tehnika ima smisla. To je zato što postoji tkivo iznad područja stomaka i karlice, što uključuje vaginu i klitoris, i kaže se da su oni prilično blisko povezani. Zbog toga se pokazalo da tehnika zapravo može da funkcioniše.

"Često možemo da budemo previše usmereni na aspekt penetracije u seksu i da zaboravimo na mogućnosti užitka stimulacije drugih delova tela. Ovakav spoljni pritisak može jako dobro da deluje na aktiviranje G-tačke, kao i na stimulaciju klitorisa, ali i da pomogne u postizanju orgazma", ističe Sara.

Važno je ne pritiskati prejako, jer to područje nije čvrsto, pa je ključ uspeha pristupiti mu nežno.

"Sve dok smatrate da je iskustvo prijatno, ako je sporazumno i tehnika je ispravna, nema štete u tome da je isprobate", kaže Sara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare