Bivša ruska špijunka zna tajne zavođenja: Uz ova pravila svakog muškarca ćete oboriti s nogu

Bivša agentica KGB-a, poznata kao "ženski Džejms Bond" podelila je par saveta kako da zavedete muškarca.

Saveti | index.hr/superžena |
Podeli

Alia Roza (37) postala je špijunka ruske vlade nakon pada Sovjetskog Saveza. Njene misije obavljane su u strogoj tajnosti, a sebe naziva ekspertkinjom za "psihologiju muškaraca".

Bila je prisiljena da pobegne iz Rusije nakon što se zaljubila u dilera droge. Provela je godine i godine učeći KGB-ovo umeće zavođenja, uveravanja i neurolingvističkog programiranja. Zbog svega toga odlučila je ženama da otkrije tajne zavođenja muškaraca.

"Naučena sam kako brzo i lako da zavedem muškarca, uključujući i opasne kriminalce", pohvalila se u intervjuu za Jam Press, prenosi NY Post. Ona je osmislila kurs po ceni od 230 eura po satu.

Izgled je nebitan

"Pre svega, ako želite nekoga da zavedete, trebalo bi da krenete od same sebe", poručila je bivša špijunka.

"Volite sebe i radite na izgradnji samopoštovanja. Muškarci će da se ponašaju prema vama onako kako se vi ponašate prema sebi." Roza je pozvala žene da se ne fokusiraju previše na svoj fizički izgled i da ne deluju previše dostupno muškarcu kojeg žele da privuku.

"Muškarci se ne brinu toliko o izgledu koliko o vašoj ličnosti, harizmi i seksualnosti. Nemojte da radite plastične operacije radi muškaraca i ne držite dijetu radi njih, takođe", rekla je.

Prouči svoju metu

Roza je pozvala žene da pametno izaberu svoje "mete".

"Ne gubite vreme na muškarce koji se nikada neće promeniti. Proučite svoje mete. Testirajte ih. Nemojte da očekujetei da će se promeniti za godinu dana. Cenite sebe i svoju ličnosti i krenite dalje."

Savetovala je i da pronađu muškarca sa kojim imaju ista interesovanja.

"Ako volite ljubitelje sporta, idite na sportske događaje, ako volite karijeriste, idite na konferenciju. Zajednički interesi ujedinjuju ljude", opisuje.

Inače, Roza je rođena u SSSR-u i postala je ruska špijunka kada je bila tek tinejdžerka. Međutim, imala je aferu sa muškarcem od kog je trebalo da prikupi obaveštajne podatke i kasnije je pobegla iz Moskve. Sada živi u Los Anđelesu i nikad se nije vratila u Rusiju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Pročitaj još

prethodna strana 1 od 11 sledeca idi na stranu