Sedam pravila za muškarce: Ove stvari ne smete da radite kada ste sa ženom u krevetu

Ako želite da vaš intimni odnos bude nezaboravan, izbegavajte da radite ove stvari sa partnerkom.

Saveti | Muški magazin |
Podeli
Foto: ORION PRODUCTION/Shutterstock
Foto: ORION PRODUCTION/Shutterstock

Pažljivo s grudima

Iako žene vole kada im muškarci dodiruju grudi, taj dodir mora biti nežan i umeren. Svi znamo da su bradavice veoma osetljiv deo tela, ali ponekad ta osetljivost može da postane iritacija. Zbog toga ne preterujte s dodirivanjem i fokusirajte se na druge delove tela.

Ne terajte je na oralni seks

Ako žena ne želi ili ne voli oralni seks, to je njeno pravo i to treba da prihvatite. Ne pokušavajte da je naterate na nešto što ne želi i ne voli.

Prebrzo postajete perverzni

Ako volite da malo pojačate strasti i akciju, to je odlično, ali se trudite da to radite postepeno. Ako odmah na početku postanete perverzna "zver", verovatno ćete vašu partnerku izbaciti iz takta.

Ne preskačite predigru

Predigra je, i ptice znaju, veoma bitan faktor. Predigra opušta i zagreva vašu partnerku, a ako to preskočite, njoj verovatno neće biti toliko lepo i zanimljivo.

Ne terajte je na nešto što ne želi

Ako ponekad imate neke fantazije i želje koje želite da ostvarite, prvo morate dobro porazgovarati o njima s vašom partnerkom. Ne smete je terati na nešto šta ona ne želi, jer ćete u protivnom imati veoma loše iskustvo.

Pazite šta pričate

Prljave reči ponekad nisu loša stvar, ali ipak obratite pažnju šta pričate i kakve reči govorite vašoj partnerki. Nađite način da otkrijete koja mera joj odgovara.

Ne pretvarajte se da sve znate

Muškarci često u krevetu glume alfa mužjake koji sve znaju. Verujte, ako nešto ne znate, one će primetiti, tako da je bolje da se ne pretvarate.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Pročitaj još

prethodna strana 1 od 10 sledeca idi na stranu