Muškarci otkrivaju razliku između žene koju vole i one sa kojom samo imaju intimne odnose

Muškarci često ističu svoje pohotne sklonosti, posebno kad je u pitanju seksualna intimnost.

Saveti | 24sedam/K. B. |
Podeli
Foto: NDAB Creativity/Shutterstock
Foto: NDAB Creativity/Shutterstock

Iako je to poznato, oni naglašavaju da je seks sa ženom koju vole značajno drugačiji od odnosa sa ženom prema kojoj ne osećaju nikakve emocije. Kako bi argumentovali ovu tvrdnju, nekoliko muškaraca je odlučilo da otvoreno podeli svoja iskustva i iskreno priznaju kako doživljavaju seks sa voljenom ženom u poređenju sa ženom prema kojoj ne gaje nikakva osećanja.

Predstavljamo vam sedam iskrenih ispovesti muškaraca:

1. Žena koja mi služi samo za seks ostaje tu samo zbog toga. Nikada je ne bih pozvao na kafu ili ručak. Ona se jednostavno ne uklapa ni u šta drugo osim u moj krevet.

2. Sa ženom sa kojom imam samo seks bez emotivne veze, nije me briga za njeno mišljenje, niti me zanima da li ćemo se redovno viđati ili ne.

3. Sa ženom koju volim, pokazujem mnogo više nežnosti u krevetu. Emocionalna povezanost sa njom ne dozvoljava mi da se ponašam grubo, ona iz mene izvlači najbolje.

4. Seks sa ženom koju ne volim je znatno zanimljiviji, eksperimentišem mnogo više. Ako mi se to svidi, održavaću taj odnos, ali onda to više neće biti samo odnos zasnovan na seksu.

5. Sa ženom koju volim mnogo razgovaram. Sa onom sa kojom imam samo seks, ne gradim nikakav odnos, nemamo ništa zajedničko i nije me briga da unapredim tu vezu kad sam već zadovoljan povremenim seksom s njom.

6. Interesovanje za ženu koju volim ne prestaje, dok sa onom sa kojom imam samo seks obično traje vrlo kratko. Obično taj odnos traje samo jednu ili dve noći.

7. Ako se seksam sa jednom ženom duže vreme i ako mi prija da je imam pored sebe, shvatam da to nije samo seks. Žena sa kojom imam intimne odnose ne smatra se tako ako naši susreti traju duže od tri puta.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Pročitaj još

prethodna strana 1 od 10 sledeca idi na stranu