Ova lepotica proglašena je najboljom manekenkom za kupaće kostime na svetu FOTO

Majka jednog deteta našla se na vrhu ovogodišnje liste.

Sreda, 26.06.2019.

21:20

Izvor: Super žena

Ova lepotica proglašena je najboljom manekenkom za kupaće kostime na svetu FOTO
Foto: gettyimages/Victor Boyko

Podeli:

Iza Irine Šajk nekoliko je teških nedelja, nakon raskida sa holivudskim glumcem Bredlijem Kuperom, ali 33-godišnjakinja je upravo imenovana za najbolju manekenku za kupaće kostime na svetu, ispred Alesandre Ambrozio i Emili Ratajkovski.

Otkriveno je da Irina zarađuje do 60.000 funti po objavi na Instagramu, gde pozira za brendove kao što su Luj Viton i kultni brend kupaćih kostima Hunza G, prenosi "San" (The Sun), javlja Index..

View this post on Instagram

.. @falconeriofficial ❄️

A post shared by irinashayk (@irinashayk) on

Majka jednog deteta našla se na vrhu ovogodišnje liste "Queens of Swimwear", koju je sastavila kompanija za proizvodnju veša i kupaćih kostima "Bluebella" i koja je procenila koliko zvezde imaju uticaja na društvenim mrežama.

"Viktorijin anđeo" Alesandra Ambrozio (38) našla se odmah iza Irine Šajk. Brazilska lepotica prosečno dobije oko 150.000 lajkova po objavi na Instagramu. Ona je ove godine pokrenula svoj modni brend kupaćih kostima GAL Floripa.

Emili Ratajkovski (28), koja ima 23,3 miliona pratilaca na Instagramu, treća je na listi. Uprkos tome što prosečno dobije po objavi oko dva miliona lajkova, za ovu manekenku ne smatraju da ima toliki uticaj, jer veliki deo njenih pratilaca čine muškarci.

Evo i čitave liste:

1. Irina Šajk

2. Alesandra Ambrozio

3. Emili Ratajkovski

4. Ešli Grejem

5. Kendis Svanpol

6. Rouzi Hantington-Vajtli

7. Džasmin Tuks

8. Lais Ribeiro

9. Nina Agdal

10. Lupe Fuentes

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.