Objavljena lista najlepših venčanja – jedna Srpkinja je pobrala najveće simpatije

Polako nam se bliži kraj 2022. godine i s nestrpljenjem čekamo novu godinu. I, kako to obično i biva, mnogobrojni raksidi, ali i venčanja obeležili su proteklu godinu, a čuveni magazin "Vogue" iskoristio je priliku da napravi rekapitulaciju događaja, odnosno, venčanja nekih slavnih ličnosti, te da nas podseti na njihove odevne kombinacije.

Sreda, 28.12.2022.

10:42

Izvor: B92

Objavljena lista najlepših venčanja – jedna Srpkinja je pobrala najveće simpatije
Foto: Profimedia

Podeli:

Prva na listi je čuvena Latino diva Dženifer Lopez koja se udala za Bena Afleka nakon 20 godina. Ona je za tu priliku promenila čak tri venčanice, a ceremonija venčanja održana je na privantom posedu.

Ni Britni Spirs nije zaobišla ovu listu, a sudbonosno "da" izgovorila je Semu Asgariju. Venčanje je obeležilo hapšenje Britninog bivšeg muža - Džejsona Aleksandera.

Na ovoj listi našla se i naša novinarka Nina Seničar koja je "večnu ljubav" poklonila glumcu Džeju Elisu i to u Toskani. Iako se u javnosti često ne pojavljuju zajedno, par već ima već jednu ćerku - Noru Grejs koju su dobili pre tri godine, a to dosta govori o njihovom odnosu.

Na listi "srećno venčanih" našli su se par Trevis Bejker i Kortni Kardašijan, kao i Bruklin Bekam i Nikol Peltz.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare