Predstavnica top-modela devedesetih se vratila: Naslovnice više nikad neće biti iste FOTO

Legendarni top-model devedesetih Sindi Kraford našla se na naslovnici časopisa "Veniti fer" posvećenu modelima koji su pisali istoriju mode.

Utorak, 26.09.2023.

15:17

Izvor: Super žena

Default images

Podeli:

Pored Sindi, magazin je uvrstio i: Karlu Bruni, Klaudiju Šifer, Kristi Tarlington, Naomi Kembel i mnoge druge, a fotografi Luiđi i Lango imali su čast da svetu predstave lica zlatne ere modelinga.

Očekivano, predvodnica top-modela devedesetih bila je Sindi Kraford i upravo je ona, kao što smo rekli, krasila naslovnicu septembarskog izdanja časopisa koje nosi naziv "Mit o lepoti".

"Manekenstvo je druga reč za prostituciju"; Sindi Kraford prvi put o svojim počecima VIDEO

Kako se vidi, Sindi je u Versačeovoj crnoj toaleti hrabro pozirala ispred čuvenih fotografa, a njihovu pažnju privukla je njena prirodna lepota i odvažni stav, koji ne blede ni dan-danas.

Bombe 90-ih opet žare i pale: Ovo je prvo pojavljivanje Linde nakon horora koji je preživela VIDEO

Čuveni stilista Majkl Filouze uspeo je da svojim rukama dočara svu snagu Sindi Kraford koju ima dok šeta modnim pistama, te je njen zaštitni znak – dugu gustu kosu stilizovao u tom maniru.

Septembarsko izdanje magazina "Veniti fer" dolazi nakon premijere dokumentarne serije o top-modelima devedesetih: "The Super Models" koja je već pobrala simpatije obožavalaca sveta modne industrije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare