Majke su im najveće lepotice, ali došlo je vreme da im ukradu slavu: Ne zna se koja bolje izgleda

Deva Kasel i Kaja Gerber već su poznata imena u svetu mode, a lepotu su nasledile od svojih slavnih majki koje su i danas među najlepšim ženama sveta. Obe su već sa 18 godina kročile u svet slavnih, a predviđaju im veoma uspešne karijere.

Petak, 29.09.2023.

10:30

Izvor: Super žena

Majke su im najveće lepotice, ali došlo je vreme da im ukradu slavu: Ne zna se koja bolje izgleda
Foto: Profimedia

Podeli:

Ćerka jedne od najlepših žena sveta Monike Beluči i glumca Vinsena Kasela, mlada Deva Kasel koja ima samo 19 godina, preko noći je postala zvezda, a već prva modna revija vinula ju je u nebesa. Ponovo je zablistala na Nedelji mode u Milanu na reviji "Dolče i Gabana", a potom i u Parizu kada je briljirala uz "Dior".

Bila je u crnom stajlingu, koji su činile suknja izgužvanog efekta i crni topić, a preko njega crni kardigan čije je samo jedno dugme bilo zakopčano.

Crveni karmin je uneo dozu elegancije u ovu kombinaciju, a veliku pažnju privukle su sandale s platformom i mačkaste naočare koje su doprinele vamp izgledu.

Foto: Profimedia

Nakon Nedelje mode u Milanu, modni svet se preselio u Pariz, a skandinavski brend Acne Studios okupio je brojne poznate dame, među kojima 22-godišnju Kaju Gerber, lepoticu čija je majka Sindi Kraford.

Kaja je na reviji ukrala pažnju u sivom odelu, inače najtraženijem i najpoželjnijem kompletu ove sezone. Ispod je imala crnu raskopčanu košulju, a stajling je zapečatila lakovanim crnim cipelama i sunčanim naočarama okruglog okvira.

Ova lepotica je u svemu naslednica svoje majke, koja je bila među najpopularnijim supermodelima i najlepšim ženama sveta, a mnogi joj predviđaju karijeru kakvu je imala i Sindi Kraford, koja i danas pleni lepotom.

Foto: Profimedia

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.