Glamur "zamenila" papučama i čarapama: Oduševila na crvenom tepihu, a privatno nosi "nespojivo" FOTO

Dženifer Lorens, koja je u aprilu prošle godine prvi put postala mama, blista u oba izdanja.

Sreda, 25.10.2023.

11:57

Izvor: Super žena

Glamur
Foto: Profimedia

Podeli:

Glumica je na događaju "WWD Honors" u Njujorku oduševila glamuroznim izdanjem i izborom crne haljine kojom je istakla figuru, a potom je iz ovakvog izdanja "uskočila" u ležerni stajling za šetnju sa sinom.

Bila je jedna od najzapaženijih ličnosti na crvenom tepihu u midi haljini koju potpisuje "Dior", a koja je spoj minimalističnog stila klasičnog kroja i šik detalja.

Haljina s upečatljivim izrezom je otkrila jedno rame, a uz nju je odabrala elegantne salonke brenda "The Row". Stajling je zaokružila pažljivo odabranim "Tiffany & Co Elsa Peretti" nakitom; minđušama i narukvicom.

Foto: Profimedia

Međutim, glamurozno izdanje je ipak samo za svečane događaje, jer glumica privatno voli da nosi ležerne stvari u kojima je maksimalno opuštena.

Pre godinu i po dana je postala mama i na svet donela dečaka, pa je slikana tokom šetnje, dok je gurala kolica. Možda se neke dame ne bi usudile da oponašaju njen stajling, jer je u "nespojivoj" kombinaciji – papuča i čarapa, a uz njih nosi i ogromni džemper i šorts.

Foto: Profimedia

Široki džemperi su joj očigledno omiljeni komadi odeće, pa pogledajte sa čime je sličan kombinovala nedavno za romantičan izlazak sa suprugom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare