Milena Bojić dizajnirala uniforme koje predstavljaju Srbiju: Kako vam se dopadaju? FOTO/ANKETA

Uniforme su jedan od simbola svake avio-kompanije, a modna kreatorka Milena Bojić njihovom dizajnu pristupa veoma ozbiljno.

Petak, 27.10.2023.

11:49

Izvor: Super žena

Milena Bojić dizajnirala uniforme koje predstavljaju Srbiju: Kako vam se dopadaju? FOTO/ANKETA
Foto: Er Srbija

Podeli:

"Izgled uniforme je prvo što putnici vide, međutim za članove kabinske i letačke posade funkcionalnost je apsolutni prioritet. Na osmišljavanju i usavršavanju uniformi radili smo više od šest meseci. Potrudila sam se da kreiram uniforme koje su vizuelno atraktivne i ujedno komforne. Nadam se da sam u tome i uspela", kaže Milena Bojić koja je dizajnirala uniforme avio-kompanije "Er Srbija".

Foto: Er Srbija

Jedna od glavnih karakteristika ovih uniformi je autentičan dizajn, a on se najviše ističe u jednom modnom detalju. Kreatorka Milena Bojić je napravila jedinstven spoj tradicionalnih i modernih motiva koji se primećuju na marami oko vrata - za žene i kravati kod muškaraca.

Sam dizajn ispunjava zahteve udobnosti i prijemčivosti ljudskom oku, a sudeći prema fotografijama, modna kreatorka je ostvarila sebi zadat cilj.

Foto: Er Srbija

Kako vam se dopadaju uniforme?

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare