"Oslobodimo bradavice", novi trend preti da stigne i u Srbiju VIDEO

"Oslobodimo bradavice!" To je poručila Kim Kardašijan kada je najavila prodaju grudnjaka s "ugrađenim" bradavicama, čija je cena 62 dolara. Da li će ovaj komad garderobe zaživeti među ženama? Gošća emisije "150 minuta" na ovu temu je Suzana Perić, modna kreatorka.

Ponedeljak, 30.10.2023.

18:53

Izvor: TV Prva/Superžena

Foto: Printscreen/TV Prva

Podeli:

"Uvek se iznenadim modnim trendovima.Mi ovde bolje prihvatamo nego neke druge zemlje. Međutim, da nema tih iznenađenja i marketinga, što rade sve kuće pa i javne ličnosti, ne bi mogli ni da izazovu pažnju novim proizvodima. Samim tim i 50 odsto prodaje više. Neko će da kupi iz radoznalosti, neko da bi se ismejavao, neko zato što mu se dopada. Uvek je to nekako procentualno tako. Lična mišljenja, verovatno pravih modnih stručnjaka su različita od mišljenja stilista. Ovo što je ona uradila je za stiliste fenomenalno, jer mogu da izazovu bum na nekoj sceni, da naprave neki novi editorjal", kaže kreatorka, te dodaj:

"Postoje razni načini da žena izrazi svoju seksualnost, da bude ženstvena, provokativna, dovoljno tajanstvena, opet seksualna. Ne mora da naglasi bradavice pomoću plastičnog grudnjaka. To može biti za jedan događaj, za neku scenu, ali da je to nosivo i da će to zaživeti - ja ne verujem".

Opširnije u video-prilogu:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare