Kraljica Maksima raspametila svet u goloj haljini, Brižit Makron nije mogla da veruje šta gleda FOTO

Holandska kraljica Maksima nedavno je stigla u Pariz kako bi otvorila izložbu holandske modne kreatorke Iris van Herpen u Muzeju dekorativnih umetnosti.

Sreda, 29.11.2023.

11:45

Izvor: Super žena

Kraljica Maksima raspametila svet u goloj haljini, Brižit Makron nije mogla da veruje šta gleda FOTO
Foto: Profimedia

Podeli:

Lepa 52-godišnjakinja blistala je u kreaciji koja prkosi svim kraljevskim pravilima odevanja, te se može reći da je ovim modnim izborom počela da piše istoriju modernog načina odevanja visokog plemstva.

Iako je kraljica Maksima poznata po svom nekonvencionalnom načinu odevanja, ovog puta nas je, blago rečeno, oduševila kreacijom koju potpisuje dizajnerka van Herpen.

Kako se vidi sa fotograija od te večeri, kraljičina toaleta predstavlja uobičajeni umetnički izraz gore pomenute dizajnerke, odnosno, lepo skrojene šare na toaleti predstavljaju optičku iliziju.

Haljina je pratila liniju tela u predelu struka, a zavodljivi, providni detalji krasili su ovu veličanstvenu kreaciju. Samim tim kraljica je otkrila malo svoje kože, ali, kako se vidi, ništa nije prelazilo granicu dobrog ukusa i elegancije.

Foto: Profimedia

Izložbu je posetila i prva dama Francuske Brižit Makron, no ona nije pokazala ni blizu tako spektakularno izdanje. Opredelila se za jednostavni francuski šik - belu haljinu i beli, dobro krojeni kaput do kolena, a sve je zaokružila crnim salonkama.

Čak je u jednom trenutku Brižit Makron izarzila divljenje prema toaleti lepe Maksime.

Foto: Profimedia

Foto: Profimedia

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.