I glas i stas, ali i stajling: Aleksandra Prijović modnim odabirima u Zagrebu pomera granice VIDEO

Aleksandra Prijović je ovih dana glavna tema regionalnih medija zbog ispisivanja istorije u Zagrebu, gde je već održala tri od ukupno pet rasprodatih koncerata u Areni.

Ponedeljak, 04.12.2023.

11:33

Izvor: Super žena

I glas i stas, ali i stajling: Aleksandra Prijović modnim odabirima u Zagrebu pomera granice VIDEO
Foto: Pera/ATAImages

Podeli:

U istoriji se nije desilo da neko napuni pet zagrebačkih Arena, naročito kada ima 28 godina, a popularna pevačica poručila je da svim svojim koleginicama koje tek grade karijeru želi da dožive njen uspeh i osete takvu emociju.

Takođe, ono o čemu se još priča, osim o koncertima, svakako su i Aleksandrini stajlinzi, koje uvek pažljivo bira i kojima pomera modne granice.

Na do sada tri održana koncerta modnim odabirima je dodatno privukla pažnju, a najviše komplimenata pripalo je potpuno crnom kožnom stajlingu i papreno skupim odevnim komadima.

U pitanju je kratki korset optočen dijamantima i šljokicama koji je u kombinaciji sa crnim pantalonama modernog kroja. Opredelila se za poznati modni brend, a navodno je za ovo modno izdanje izdvojila nekoliko hiljada evra.

Aleksandra Prijović je nosila i haljine i pantalone, bila je i elegantnoa i izazovna. Koncerte je otvorila zlatnom raskošnom haljinom, a na trećem je blistala u neodoljivoj plavoj kožnoj...

Pogledajte samo neke od brojnih upečatljivih stajlinga.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.