Biramo supermuškarce

Pitamo vas: Ko je danas super muškarac?

I ne, ne mislimo na vrhunske sportiste, naučnike, pronalazače, javne ličnosti... Mislimo na muškarce iz našeg okruženja, svakodnevnog života.

Četvrtak, 16.09.2021.

08:00

Izvor: B92

Pitamo vas: Ko je danas super muškarac?
Foto: Profimedia

Podeli:

Kada smo krajem maja pokrenuli akciju da biramo super žene, a tokom celog juna objavljivali priče o ženama koje su samohrane mame ili se same bore kroz život, kao lavice izlaze na kraj sa životnim izazovima, a neke od njih su i veliki humanitarci ili imaju posebne životne priče iza sebe - tražili ste da pišemo i o super muškarcima.

Znamo da ima i samohranih tata, čiji trud nikako nije manji od truda samohranih mama. Znamo da ima i sjajnih, požrtvovanih muškaraca.

Ali šta danas definiše super muškarca? Da li možda zanemarujemo mnogo kvaliteta koje muškarci imaju jer se, kada je o njima reč, mnogo toga podrazumeva - da su "glava kuće", da brinu o porodici, da rade i stvaraju, da su požrtvovani za suprugu i decu? Da li možda muškarci manje pričaju o svim svojim borbama, padovima i usponima, životnim izazovima pa ih ne čujemo dovoljno?

Pitamo vas zato, a vaše komentare pažljivo ćemo pročitati - ko je danas za vas super muškarac?

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.