Roditeljstvo

Majka se pohvalila fotografijama koje su svi nazvali incestnim: Da li je ovo normalno?

Taša Maile je zbog svoje odluke o dojenju sinova podelila javnost.

Sreda, 23.11.2016.

09:43

Izvor: Super žena

Majka se pohvalila fotografijama koje su svi nazvali incestnim: Da li je ovo normalno?

Podeli:

Sve češće se susrećemo s pričama majki koje odbijaju da prestanu da doje svoju decu i kažu da će to raditi sve dok njihovi sinovi i ćerke to ne prestanu da traže.

Taša redovno postavlja na svoj Jutjub kanal uvideo-snimke u kojima pokazuje kako u isto vreme doji svoja dva sina, od kojih jedan ima dve godine, a drugi čak šest godina.

Taša je trenutno u drugom stanju i čeka svoje treće dete i stala je u žustru odbranu svoje odluke da doji sina koji je već odrastao.

Ona kaže kako joj je žao svih koji je osuđuju. Video-snimak je pregledan preko 60 miliona puta, a mnogi su rekli da se graniči s incestom.

„Ovaj video-snimak je uznemirujući. Ona želi da mi poverujemo da je ovo prirodno povezivanje između majke i deteta“, napisala je jedna majka.

#tandemnursing got two boobies on purpose! Lol check out my YouTube channel "Spiritual Tasha Mama"

A photo posted by tashamaile (@tashamaile) on

Taša inače ima implantate u grudima, ali to je ne sprečava da doji i, kako kaže, radiće to sve dok njena deca to budu želela.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.