Biramo superžene

Naša superžena Jelena Glišić gošća 150 minuta

Naša superžena iz akcije "Biramo superženu" je bila gošća emisije 150 minuta na Televiziji Prva.

Petak, 25.06.2021.

15:28

Izvor: B92

Naša superžena Jelena Glišić gošća 150 minuta
Foto: Printscreen TV Prva

Podeli:

U emisiji 150 minuta pričalo se o superženi Jeleni Glišić.

Da li znate neku ženu koju krasi ovaj epitet? Koja je uspešna u svom poslu, koja ima neki zanimljiv hobi, ili koja jednostavno zaslužuje da se o njoj priča i piše? Naša emisija je u saradnji sa portalom B92 odlučila da svakog petka predstavi žene koje su to zaslužile. Jelena sama brine o troje dece, ustaje i u 3 ujutru zbog posla: "Deca mi daju snagu". Njena deca su je i prijavila za akciju : Biram Super ženu. Natalija, Bogdan i Magdalena su gosti 150 minuta i njihova supermama Jelena Glišić.

Voditelj Dejan Pantelić je pitao decu ko je najbolja mama i ko je superžena, a deca su uglas rekla: "Naša mama Jelena".

Dejan je zatim rekao da je Jelena najbogatija žena na svetu i da se vidi da deca vide da se njihova mama muči i da je super žena:

"Da, ja sam najbogatija žena na svetu kad imam ovakvu decu. Znala sam da me vole, ali nisam očekivala da će me prijaviti za akciju Biramo super ženu. Nisu se odali nijednim gestom da će me prijaviti, to su uradili u saradnji sa bakom."

Na pitanje gde radi i da li ustaje u 3 sata ujutru, Jelena je rekla: "Radim u jednom trgovinskom lancu. Ustajala sam u 3 sata za vreme pandemije. A sad nije više tako. Ustajem u 4, pola 5".

Sprema ih za školu, priprema jela. Da li joj neko pomaže?

"Nas četvoro podelimo poslove. A oko čuvanja, pomažu moji roditelji."

Deca su prvi put na televiziji, ali su ih već snimali: "Poklonili smo džeparac za respiratore i maske".

O tome kako su prijavili mamu, dečak je kazao:

"Naša najstarija sestra Natalija je rekla da će prijaviti mamu, a mi smo se složili. Krili smo od mame i prijavili smo je kad je bila na poslu", rekao je Bogdan.

Dejan je poželeo da Jelena nastavi da donosi osmeh deci u kuću.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare