Aktuelno

Silvester Stalone na crvenom tepihu, ali svi gledaju njegovu suprugu: "Ne bih bio ovde bez nje" FOTO

Poznati glumac Silvester Stalone nedavno je prisustvovao premijeri svog dokumentarca "Sly" na Filmskom festivalu u Torontu.

Ponedeljak, 18.09.2023.

08:30

Izvor: superžena

Silvester Stalone na crvenom tepihu, ali svi gledaju njegovu suprugu:
Foto: Profimedia

Podeli:

Društvo na crvenom tepihu pravila mu je supruga Dženifer Flavin koja je, sudeći prema komentariam sa društvnih mreža, pobrala simpatije mnogobrojnih posetilaca ovog festivala.

Ova 55-godišnja lepotica je za veliki događaj svog supruga ponela elegantnu čipkanu haljinu, a celokupno izdanje upotpunila je crnim kaišem koji je naglasio vitki struk.

Čini se da su godine samo broj za Dženifer Flavin, jer svojim stasom i prirodnom lepotom može da parira i mnogo mlađim devojkama.

Što se tiče Staloneove odevne kombinacije, on nije hteo previše da odudara od supruge, te je za premijeru svog dokumentarca odabrao tamno odelo.

U izjavi za strane medije, Silvester je kratko prokomentarisa da je njegova supruga Dženifer Flavin zaslužna za njegov uspeh, ali i za stajling u Torontu.

"Mislim, pogledajte je. Ona je zaslužna za moj večerašnji stajling, ali i uspeh. Ne bih bio ovde bez nje", rekao je on za "ET Canada".

Foto: Profimedia

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare