Aktuelno

Najprivlačnija žena na planeti na bal stigla u donjem vešu: Fatalna Italijanka je raj za oči FOTO

Italijanska manekenka Bjanka Balti, koja je proglašena za najprivlačniju ženu na svetu, bila je zvezda glamuroznog humanitarnog bala magazina "Elle" u Madridu.

Četvrtak, 19.10.2023.

08:23

Izvor: superžena

Najprivlačnija žena na planeti na bal stigla u donjem vešu: Fatalna Italijanka je raj za oči FOTO
Foto: Profimedia

Podeli:

Pojavila se u veoma provokativnoj kombinaciji, ali već smo je viđali u ovakvim izdanjima i znamo da odlično ume da ih iznese.

Haljina koju je slavna manekenka nosila je skroz providna, pa je crni donji veš došao do izražaja, baš kao i njeno bombastično telo. Asimetričan kroj haljine dao je dozu elegancije, a na rukama je imala crne satenske rukavice.

Kompletan stajling upotpunila je crnim elegantnim sandalama, a tamnu boju razbila je crvenom tašnicom i zlatnim minđušama.

Foto: Profimedia

Manekenka slovi za jednu od najfatalnijih Italijanki, a 2015. godine magazin "Playboy" proglasio ju je najseksepilnijom ženom na svetu. Ima 39 godina, a u svet mode uplovila je relativno kasno, kada je bila u dvadesetima.

Foto: Profimedia

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.