Aktuelno

Dikapriova bivša procvetala posle njega: Zbog njenog ubitačnog dekoltea mnogima nije dobro FOTO

Glumica Kamila Morone nedavno je prisustvovala premijeri filma "Gonzo Girl" na Filmskom festivalu u Rimu.

Petak, 27.10.2023.

12:47

Izvor: superžena

Dikapriova bivša procvetala posle njega: Zbog njenog ubitačnog dekoltea mnogima nije dobro FOTO
Foto: Profimedia/ IMAGO

Podeli:

Kamila je za tu priliku obukla elegantnu crnu toaletu na jedno rame koju karakteriše jednostavnost i prefinjen izgled. Upadljiv je bio i dizajn haljine, odnosno, skrojena je tako da istakne sve glumičine atribute.

Leonardo Dikaprio uhvaćen kako se ljubi sa udatom manekenkom VIDEO

Ova 26-godišnja lepotica je svoje celokupno izdanje upotpunila crnim salonkama i efektnom tamnom šminjkom. Zanimljivo je i to što je Kamila birala da ne stilizuje svoju kosu, već joj je prirodno padala na ramena.

Podsetimo, Kamila Morone i Leonardo Dikaprio raskinuli su svoju četvorogodišnju vezu prošle godine. Dikaprio i Kamila Morone su odbili da komentarišu raskid svoje veze za strane medije, ali radni narod Tvitera pretpostavlja da su glumičine godine bile najveći problem.

Osvetnička haljina Kamile Morone – da li je glumica prebolela Leonarda Dikaprija? FOTO

Čim je Kamila napunila 25 godina, Dikaprio je morao da raskine sa njom, jer holivudski zavodnik, kako komentarišu korisnici društvenih mreža, izlazi sa devojkama koje imaju manje od 25 godina.

I dok je Dikaprio nakon raskida izlazio sa velikim brojem devojaka, čini se da Kamila, bar ne da znaju mediji, još uvek nije pronašla svoju ljubav.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare