Aktuelno

"Goreo" crveni tepih: "Džepna Venera" istakla najveći adut, Ešli zavodila bez donjeg veša FOTO

Najvažnije nagrade u oblasti muzike u Velikoj Britaniji, BRIT (Britanske muzičke nagrade) dodeljene su u Londonu u čuvenoj Areni O2, a prestižnom događaju prisustvovala su neka od najvećih imena iz celog sveta.

Nedelja, 03.03.2024.

14:35

Izvor: superžena

Foto: Profimedia/Mike Raison/dmg media Licensing

Podeli:

Svi su se nadali da će statuu poneti kući, ali zvezda večeri bila je nesumnjivo kantautorka Rej, mlada Britanka koja je prikupila rekordnih sedam nominacija i trijumfovala u šest.

Na manifestaciji su bile Kajli Minog, Majli Sajrus, Ešli Roberts, Dua Lipa i mnoge druge dame, a na crvenom tepihu mogli smo da vidimo različite kreacije.

Od dekoltiranih haljina do originalnih kreacija i "zaboravljenog" donjeg veša...

Kajli Minog bila je u provokativnoj crnoj haljini s dubokim prorezom. Gornji deo je u vidu korseta, dok je donji deo haljine prožet naborima koji su ove sezone u trendu. Pevačicine vitke noge bile su tako u prvom planu, "ukrašene" upečatljivim cipelama sa kaišićima u vidu nakita.

Foto: Profimedia

Članica nekadašnje atraktivne grupe "Pusiket dols", Ešli Roberts, poznata je po izazovnim izdanjima i tome da ne prepušta puno mašti, već je sve transparentno, pa se i za ovaj događaj odlučila za izazovnu varijantu.

Nosila je belu haljinu svezanu oko vrata koja joj prekriva grudi, a stomak ostavlja potpuno otkrivenim. Duboki šlic sezao je sve do gaćica, ali nismo sigurni da ih je imala...

Foto: Profimedia

Dua Lipa je bila u dugoj kožnoj dugoj haljini sirena kroja, s efektnim gornjim delom.

I ovog puta je bila neprikosnovena u oblasti pop muzike, a u revijalnom delu je i nastupila.

Foto: Profimedia

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.