Roditeljstvo

Fotografija princeze Šarlote za par sati dobila pola miliona lajkova FOTO

Vojvoda i vojvotkinja od Kembridža na društvenim mrežama su podelili fotografiju princeze Šarlote koja u ručicama nežno drži leptira, kako bi podstakli Britance da pomognu u ovogodišnjem brojenju i očuvanju ovih insekata.

Nedelja, 08.08.2021.

08:15

Izvor: Super žena

Fotografija princeze Šarlote za par sati dobila pola miliona lajkova FOTO
Foto: Profimedia

Podeli:

Na fotografiji koju su Vilijam i Kejt podelili na svom Tviteru i Instagramu šestogodišnjakinja u rukama nežno drži crvenog admirala. Fotografija je raznežila brojne fanove.

"Tako je ljupka, svet u malenim rukama", "Savršeno", "Prelepa i slatka", "Predivne fotografije s predivnom svrhom, hvala što ste ovo podelili", "Kakva divna mala princeza", bili su neki od komentara.

Fotografija je za samo pet sati dobila preko pola miliona lajkova.

Na ostalim fotografijama kraljevskog para, snimljenim blizu porodične kuće u Norfolku, u krupnom su planu fotografije leptira na cvetu jorgovana.

Vojvoda i vojvotkinja od Kembridža učestvuju u najvećem svetskom istraživanju o leptirima pod nazivom "Big Butterfly Count", koje vodi dobrotvorna organizacija "Butterfly Conservation".

Stručnjaci su i ove godine pozvali stanovništvo da im pomogne učešćem u velikom prebrojavanju leptira.

Tokom tri nedelje građani koji učestvuju u istraživanju provode dnevno 15 minuta posmatrajući leptire i potom svoja zapažanja unose u aplikaciju "Big Butterfly Count".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare