Roditeljstvo

Enrike Iglesijas podelio porodični snimak, oduševio pratioce na Instagramu

U video najmlađa ćerke Meri pleše uz njegovu pesmu.

Subota, 25.09.2021.

08:25

Izvor: Super žena

Enrike Iglesijas podelio porodični snimak, oduševio pratioce na Instagramu
Foto: Profimedia

Podeli:

Enrike Iglesijas i njegova parnerka Ana Kurnjikova retko kad dele porodične trenutke s javnošću, međutim nedavno je pevač podelio video svoje najmlađe ćerke Meri kako pleše uz njegovu pesmu.

Snimak je već postao hit na internetu, a vidi se kako se mala Meri osmehuje i poskakuje u ritmu očeve pesme. U jednom trenutku Enrike je pita "ko je to", a ona je odgovorila: "Papa, Papa".

Podsetimo, Enrike i Ana su se upoznali pre 20 godina snimanju spota za njegovu pesmu "Escape". U decembru 2017. dobili blizance Nikolasa i Lusi, a prošlog januara ćerku Meri.

Par ne priča o svom privatnom životu i do samog kraja su oba puta skrivali Aninu trudnoću od paparaca koji ih u Majamiju prate u stopu.

Takođe, medijima nije potvrđeno da li su se venčali, a sa činjenicom da na Instagram profilu nekadašnje teniserke pored njenog imena i prezimna stoji Iglesijas, pretpostavlja se da je venčanje ipak održano, ali u strogoj tajnosti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.